Mauro Icardi taşınma kararı aldı! İstanbul Boğazı'ndan yalı bakmaya başladı

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, kendisine İstanbul Boğazı'ndan bir yalı almaya hazırlanıyor.

Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi, İstanbul'daki yaşamını değiştirmeye hazırlanıyor. Takvim'in haberine göre; Mauro Icardi, geçtiğimiz gün boğazda yalı baktı.

İstanbul Boğazı'na sıfır bir yalıyı inceleyen Mauro Icardi, geçtiğimiz yıl Wanda Nara ve çocuklarıyla yaşadığı villadan taşınmaya hazırlanıyor.

ARJANTİN'E GİTTİ

Galatasaray'ın dünyaca ünlü futbolcusu Mauro Icardi, eşi Wanda Nara ile ayrılık kararı almıştı. Bu ayrılığı Wanda Nara sosyal medya hesabından duyurarak Arjantin'e dönmüştü. Bu ayrılık sonrası kendisini futbola veren Icardi, Adana Demirspor maçında sakatlanmış ve tedavi görmek için Arjantin'e gitmişti.

Kısa sürede İstanbul'u çok seven ve Galatasaraylı taraftarlarının sevgilisi olan Icardi, çocuklarıyla birlikte boğazda oturma planları yapıyor.

Mauro Icardi taşınma kararı aldı! İstanbul Boğazı'ndan yalı bakmaya başladı ile ilgili etiketler Galatasaray Mauro Icardi
GÜNÜN VİDEOSU

Trump'a yönelik "suikast girişiminde" bulunduğu belirtilen zanlının yakalandığı anlar paylaşıldı

Eski ABD Başkanı Donald Trump'a yönelik "suikast girişimi" olduğu belirtilen olayın zanlısının gözaltına alındığı görüntüler paylaşıldı.