Mauro Icardi'den şampiyonluk açıklaması: Bu senenin sonunda 5. yıldız hedefimiz var!

Süper Lig'in ilk hafta maçında Galatasaray evinde Hatayspor'u 2-1 mağlup ederek sezona 3 puanla başladı. Mücadele sonrası Sarı-Kırmızılılar'da Mauro Icardi, şampiyonluk açıklamasında bulundu.

Süper Lig'in ilk hafta maçında Galatasaray evinde Hatayspor'u 2-1 mağlup ederek sezona 3 puanla başladı.

Mücadele sonrası Sarı-Kırmızılılar'da Mauro Icardi, şampiyonluk açıklamasında bulundu.

''BU SENENİN SONUNDA 5. YILDIZ HEDEFİMİZ VAR''

"Zor bir maçtı. Zorlaştı. Aynı zamanda sıcak hava, mağlubiyet sonrası buraya gelmemiz... Kendimizi geliştirmemiz gerekiyor, bir dönüşüme ihtiyacımız olduğunu hissediyoruz ve bu iki maçtan daha iyisini yapmalıyız. Bu senenin sonunda 5. yıldız hedefimiz var. İlk yarıda golleri bulsaydık bu maç başka bir maç olurdu. Hava sıcaklığı da çok etkili oldu. Her şeye rağmen kazandık. Beşiktaş maçı ve bu maçtan farklı ve üstte oynamamız gerektiği çok net. Her şey bizim elimizde. Düzelecektir. Burada 3. yılım. Ben burda her maç en iyimi vermeye çalışıyorum. Bu sene de motiveyim. Bu sezonun hedefi de 5. yıldız. Mayıs ayında kim nerde olacak göreceğiz."

"BATSHUAYI ÇOK İSTEKLİ''

"Batshuayi çok istekli. Geçen seneden tanıyoruz birbirimizi. Antrenmanlarda da çok iyi, ilk 11'i kovaladığını düşünüyorum. Bu şekilde devam etmesini umuyorum."

''ÇOK İYİ OYNAMADIK AMA KAZANDIK''

"İlk maçımda golümü attım ve 3 puan aldık. Çok iyi oynamadık ama kazandık. Birkaç sezondur Türkiye'de oynuyorum. Galatasaray'a gelme sebebim de buraya artı katmaktı. İlk 11'i zorlamak istiyorum."

 

Mauro Icardi'den şampiyonluk açıklaması: Bu senenin sonunda 5. yıldız hedefimiz var! ile ilgili etiketler Galatasaray Hatayspor Süper Lig Trendyol Süper Lig Mauro Icardi
GÜNÜN VİDEOSU

Sakarya'daki makarna fabrikasındaki patlamadan sağ çıkan işçi dehşet anlarını anlattı

Sakarya'nın Hendek ilçesinde bulunan OBA Makarna'nın fabrikasında dün patlama yaşanmış, olayda 1 işçi ölürken 30 işçi de yaralanmıştı. Faciadan yaralı kurtulmayı başaran işçilerden Ahmet Dedecan dehşet anlarını anlattı.