Maymun çiçeğini bilmişti! Yusuf Güney'den uyarı geldi! "2025'e hazırlıklı olun"

Maymun Çiçeği virüsüyle ilgili yaptığı doğru tahminlerle adından söz ettiren Yusuf Güney, yeni bir iddiada bulundu. Astral seyahat deneyimleriyle gündeme gelen şarkıcı, 2025 yılında yaşanacakları öngördüğünü belirtti.

Nişantaşı'nda görüntülenen Güney, yaptığı açıklamada "Nuh'un Gemisi'ne herkes binmedi. Bilinmeyen olaylar. Benim için de bilinmiyordu ama keşfettim. Yavaş yavaş her şey su yüzüne çıkacak" diyerek gizemli bir hava yarattı. Şarkıcı, 2025 yılının önemli gelişmelere gebe olacağını belirterek, "2025'e hazırlıklı olun" uyarısında bulundu.

UZAYLILAR İLE TANIŞACAĞIZ İDDİASI

Yusuf Güney, iddialarını daha da ileriye taşıyarak, "Uzaylı arkadaşlarla tanışacağız, buna alıştırdılar bizi görünce şaşırmayacağız" şeklinde konuştu. Astral seyahat deneyimleri sayesinde geleceği görebildiğini iddia eden Güney, "Bazen olacak olayları hissedebilirsiniz" dedi.

KENDİ DÜNYAMDA %10 ANLATIYORUM

Sosyal medyada hakkında yapılan "Astral seyahat ile nerelere gidiyorsun" esprilerine yanıt veren Güney, "Kendi dünyamda yüzde 10'unu anlatıyorum. Yüzde 10 ile bunlar yaşınıyorsa hepsini anlatsam demek? Bir program var içinde piyonlar olarak yaşıyoruz. Ne zaman duracağız? Haydi şu an, İşi bırakıyorum diyip gidin ama bırakamazsın. Ben 3-4 senedir gittim. Delirdi diyorlar bana. Delireceksek böyle delirelim" ifadelerini kullandı.

YUSUF GÜNEY KİMDİR?

Son dönemde yaptığı sıra dışı açıklamalarla gündeme gelen Yusuf Güney, özellikle Maymun Çiçeği virüsü hakkındaki tahminleriyle dikkat çekmişti. Astral seyahat deneyimlerini sık sık dile getiren Güney, bu deneyimler sayesinde geleceği görebildiğini iddia ediyor.

Maymun çiçeğini bilmişti! Yusuf Güney'den uyarı geldi! "2025'e hazırlıklı olun" ile ilgili etiketler Yusuf Güney Uzaylı maymun çiçeği
GÜNÜN VİDEOSU

Canlı yayında skandal cümle! Selma Ateş saldırganı tanımıyorum dedi! Bakın nasıl müdahale ettiler!

Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin dava duruşmasına verilen arada Ateş'in ablası Selma Ateş'e saldırı düzenlenmişti. Konu ile ilgili muhabirin sorularını canlı yayında yanıtlayan Selma Ateş'e yanındaki birinden skandal bir cümle geldi.