MEB duyurdu: 30 bin temizlik personeli göreve başladı!

Milli Eğitim Bakanlığı, 30 bin temizlik personeli alımı yapıldığını duyurdu. Bakanlıktan yapılan açılamada "Toplum Yararına Program kapsamında 30 bin kontenjan tahsis edilmiştir ve bu personel bugün itibarıyla tam zamanlı olarak göreve başlamıştır." denildi.

Son dakika haberi: Bazı CHP belediyeleri, tek merkezden talimat almışçasına, Türkiye genelinde okullarda temizlik sorunu varmış gibi algı oluşturarak belediyeye ait temizlik görevlisi göndererek provokasyonlara başladı. 

Bu provokasyon sonra Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) harekete geçti. 

"110 BİNDEN 143 BİNE ÇIKARILDI"

MEB'den okullardaki temizlik hizmetleriyle ilgili açıklama geldi. 

Bakanlığa bağlı 60 bin 487 okulun temizlik malzemesi tedariki MEB tarafından yapıldiğini belirten bakanlık, "Okullarda görevli temizlik personeli sayısı 110 binden 143 bin 355'e çıkarıldı." denildi. 

Açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Toplum Yararına Program kapsamında 30 bin kontenjan tahsis edilmiştir ve bu personel bugün itibarıyla tam zamanlı olarak göreve başlamıştır."

MEB duyurdu: 30 bin temizlik personeli göreve başladı! ile ilgili etiketler MEB
GÜNÜN VİDEOSU

Bülent Ersoy neden 'Cenazeme kimse gelmesin' dedi? Ünlü magazinci açıkladı! "Kocamı bastım..."

Ahu Tuğba'nın cenaze törenine katılmaması sonrası linç edilen bunun üzerine de "Benim cenazeme kimse gelmesin" diye vasiyet eden Bülent Ersoy'un cenazeye neden katılmadığı ortaya çıktı. Tayyar Işıksaçan, "Ahu Tuğba bir röportajında 'Kocamı Bülent Ersoy'la bastım" demişti." ifadelerini kullanarak olayın çarpıcı detaylarını anlattı.