Medyascope Gülen'in ölümünü böyle gördü

Ünlü haber sitesi Medyascope, Fethullah Gülen'in ölümünü Gülen cemaati lideri" ifadeleriyle verdi.

Fetullah Gülen, dün gece tedavi gördüğü hastanede 83 yaşında hayatını kaybetti. Gülen’in ölümünü Medyascope ilginç ifadelerle duyurdu. 15 Temmuz darbe girişiminin arkasındaki FETÖ'nün elebaşı Gülen'in ölümü, muhalif Medyascpoe'ta tartışmalı ifadelerle yer aldı.

Medyascope'dan Tartışmalı Paylaşım

Gülen’in ölüm haberini "Gülen cemaati lideri" şeklinde veren Medyascope, bu ifadenin ardından gelen tepkiler üzerine paylaşımını sildi. Yeni paylaşımında ise yine "FETÖ elebaşı" ifadesine yer vermemesi dikkat çekti. Medyascope'un "Fethullah Gülen kimdir?" başlıklı haberinde de olumsuz bir tanımlama kullanılmadı. Bu durum, sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirildi. Bir kullanıcı, "CIA tabi size fon verir, hak ediyorsunuz" diyerek Medyascope'a göndermede bulundu.

Medyascope Gülen'in ölümünü böyle gördü

Sosyal Medyada Tepkiler

Öte yandan Fethullah Gülen'in ölümü, sosyal medyada büyük bir sevinçle karşılandı. Özellikle karıştığı kumpaslar, cinayetler ve darbe girişimi hatırlandığında! Yapılan Gülen eleştirilerinde "Ateşi bol olsun" gibi ifadeler öne çıktı.

Fethullah Gülen’in ölüm haberinin hem Türkiye'de hem de uluslararası alanda yer alma şekli bir turnusol kağıdı gibi geçti kayıtlara.

Medyascope Gülen'in ölümünü böyle gördü ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Kardeşi Sıla Doğu ile öpüşen Dilan Polat'tan ilginç savunma: Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayıldım!

Tahliye partisi sırasında kardeşi Sıla Doğu ile dudak dudağa öpüşen Dilan Polat 'hayasızca hareketler' suçundan çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bu gelişme sonrası Instagram hesabından video paylaşan Dilan Polat "Benim için utanç vericiydi. Ben iyi değilim. Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayılmışım." dedi.