Mega Metal kaç lot verir, hisse fiyatı ne kadar, toplama işlemleri ne zaman bitecek, katılım endeksi durumu ne, hangi bankalarda işlem görecek?

Mega Metal, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onay alarak halka arz sürecine başladı. Bu önemli finansal olayın detayları ve yatırımcıları ilgilendiren bilgileri merak ediliyor. Peki, Mega Metal kaç lot verir, halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne kadar, toplama işlemleri ne zaman bitecek, katılım endeksi durumu ne, hangi bankalarda işlem görecek? Detaylar haberimizde...

Mega Metal, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onay almasının ardından halka arz sürecine başladı. Peki, Mega Metal kaç lot verir, hisse fiyatı ne kadar, toplama işlemleri ne zaman bitecek, katılım endeksi durumu ne, hangi bankalarda işlem görecek? Detaylar haberimizde...

Mega Metal kaç lot verir, hisse fiyatı ne kadar, toplama işlemleri ne zaman bitecek, katılım endeksi durumu ne, hangi bankalarda işlem görecek?

MEGA METAL HALKA ARZ!

Mega Metal, 2023 yılında planladığı halka arz ile Türkiye'nin finans piyasalarında önemli bir gelişmeye imza atmaya hazırlanıyor. Şirket, toplamda 53 milyon lotu satarak 1,7 milyar TL'lik bir halka arz gerçekleştirecek. İşte Mega Metal halka arzı ile ilgili ayrıntılar:

MEGA METAL TOPLAMA TARİHLERİ NE ZAMAN?

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylanan halka arz için talep toplama tarihleri netleşti. Mega Metal, talep toplama sürecine 7 Aralık'ta başlayacak ve 8 Aralık'ta sona erecek. Yatırımcılar, bu süre zarfında başvurularını gerçekleştirebilecekler.

MEGA METAL KATILIM ENDEKSİNE UYGUN MU?

Mega Metal'in katılım endeksine uygun değil. Bu durum, yatırımcıların halka arza katılmadan önce dikkate almaları gereken önemli bir faktördür.

MEGA METAL HİSSE FİYATI NE KADAR?

Mega Metal'in halka arz fiyatı 28,30 TL olarak belirlendi.

MEGA METAL KAÇ LOT VERİR?

Şirket, toplamda 1.775.825.000 TL'lik bir halka arz gerçekleştirecek ve bu tutarı bireysel yatırımcılara eşit bir şekilde dağıtmayı planlıyor. Ancak, fiyat istikrarı için herhangi bir plan bulunmamaktadır.

Bireysel yatırımcılara olası dağıtım tablosu şu şekildedir:

  • 2 milyon katılımcı: 24 lot (680 TL)
  • 2,5 milyon katılımcı: 20 lot (566 TL)
  • 3 milyon katılımcı: 16 lot (453 TL)
  • 3,2 milyon katılımcı: 15 lot (425 TL)
  • 3,5 milyon katılımcı: 14 lot (396 TL)
  • 4 milyon katılımcı: 12 lot (340 TL)

Bu dağıtım tablosu, bireysel yatırımcıların katılım sayısına bağlı olarak şekillenmiştir.

Mega Metal kaç lot verir, hisse fiyatı ne kadar, toplama işlemleri ne zaman bitecek, katılım endeksi durumu ne, hangi bankalarda işlem görecek? ile ilgili etiketler Halka arz
GÜNÜN VİDEOSU

Kardeşi Sıla Doğu ile öpüşen Dilan Polat'tan ilginç savunma: Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayıldım!

Tahliye partisi sırasında kardeşi Sıla Doğu ile dudak dudağa öpüşen Dilan Polat 'hayasızca hareketler' suçundan çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bu gelişme sonrası Instagram hesabından video paylaşan Dilan Polat "Benim için utanç vericiydi. Ben iyi değilim. Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayılmışım." dedi.