Mehmed Fetihler Sultanı son bölümde neler yaşandı? İşte bölümden dikkat çeken sahneler...

TRT 1 ekranlarında izleyici karşısına çıkan Mehmed Fetihler Sultanı dizisinin kadrosunda Serkan Çayoğlu, Selim Bayraktar, Fikret Kuşkan, Tuba Ünsal, Sinan Albayrak, Kenan Çoban gibi oyunlar yer alıyor. Mehmed Fetihler Sultanı hem güçlü kadrosu hem de tarih kokan hikayesi ile dikkat çekiyor. İşte Mehmed Fetihler Sultanı dizisinden detaylar...

Son bölümde, Fatih Sultan Mehmed'in yeni hedefi Dimitria Kalesi olarak belirleniyor. Mehmed Han, fetih hazırlıklarını hızlandırmak için Urban'a talimatlar veriyor.

Mehmed Han, siyasi hesaplaşmalardan sıkılmış ve adalet devrimi için harekete geçiyor. Hızır Çelebi'yi ikna etmek için Zağanos Paşa'yı görevlendiriyor.

MARA GERİ DÖNÜYOR

Mara'nın Hala Sultan ile işbirliği yaptığı ortaya çıkıyor. Bahar'ın uyarılarına rağmen Mara, Hala Sultan'ın peşine düşüyor. Mara ve Hala Sultan arasında yaşanan kavgada kimin galip geleceği merak konusu.

Konstantinos, hisar yapımını engellemek için çalışmalar yürütüyor. Hala Sultan ve Çandarlı Halil, büyük bir tehlikenin yaklaştığının farkında.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Heyecan ve merak uyandıran bir bölümle sezon finaline yaklaşıldı. Dimitria Kalesi'nin fethi ve adalet devrimi izleyicileri heyecanlandırıyor. Mara ve Hala Sultan arasındaki gerilim merak konusu. Yeni sezonda neler olacağı merakla bekleniyor.

Mehmed Fetihler Sultanı son bölümde neler yaşandı? İşte bölümden dikkat çeken sahneler... ile ilgili etiketler TRT 1 dizi
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.