Mehmet Büyükekşi hakkında gündemi sarsacak kulis bilgisi: Cumhurbaşkanı Erdoğan görevi bırakmasını istedi!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu'nda yeni başkan İbrahim Hacıosmanoğlu oldu. Gazeteci Melik Yiğitel ise, seçimi kaybeden mevcut başkan Mehmet Büyükekşi hakkında gündemi sarsacak önemli kulis bilgisi paylaştı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu'nda yeni başkan İbrahim Hacıosmanoğlu oldu.

Gazeteci Melik Yiğitel ise, seçimi kaybeden mevcut başkan Mehmet Büyükekşi hakkında gündemi sarsacak önemli kulis bilgisi paylaştı.

"MEHMET BÜYÜKEKŞİ'YE RAHATSIZLIĞINI İLETEREK, GÖREVİ BIRAKMASINI İSTİYOR''

Yiğitel, kaynaklarından çok önemli bir bilgi aldığını belirterek, "Cumhurbaşkanı Erdoğan ismini kullandığı için iki gün önce TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye rahatsızlığını ileterek, görevi bırakmasını istiyor. Erdoğan Büyükekşi'ye TFF seçiminde yeniden aday olmaması gerektiğini de net iletiyor." ifadelerini kullandı.

 

Mehmet Büyükekşi hakkında gündemi sarsacak kulis bilgisi: Cumhurbaşkanı Erdoğan görevi bırakmasını istedi! ile ilgili etiketler İbrahim Hacıosmanoğlu Mehmet Büyükekşi TFF Türkiye Futbol Federasyonu seçim Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.