Mehmet Demirkol: Şampiyonlar Ligi'nin fenomeni!

Yorumcu Mehmet Demirkol Ntvspor'da, Beşiktaş'ın Porto ile 1-1 berabere kalarak, Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turuna kalmayı garantilediği mücadeleyi değerlendirdi.

Spor yorumcusu ve köşe yazarı Mehmet Demirkol Beşiktaş-Porto maçını NTV Spor'da değerlendirdi.

İşte Demirkol'un açıklamalarından satır başları;

"Şampiyonlar Ligi'nin fenomeni Cenk Tosun yine sahneye çıktı. Porto'nun önlem getirdiği oyunculardan Cenk, soldan çok enteresan şeyler yaptı. Normal bir santrfor orada o topa vurur. O pozisyonda yüzde 100'ünü yaptı. Moral de şimdi Beşiktaş'tan yana geçti. Beşiktaş gruptan lider çıkarak bir ilki başardı. Çoğu kişiye göre kolay bir grup ama bana göre zor bir grup. Çok dengeli bir grup. Ancak bu grubun en iyi takımı Beşiktaş ve bu grubun en iyi oyuncusu Cenk Tosun."

"Beşiktaş bu grubu net bir şekilde domine etti.45-60 dakika arasına Beşiktaş harika oynadı. Hatta bu oyun galibiyet için gelen Porto'yu beraberliğe razı etti. Bugün istemediğimiz performansları gösteren oyuncular vardı ama onlar da oyundan düşmedi. Gökhan ilk yarı korkuttu ama ikinci yarı toparladı

Beşiktaş'ta oyuncuların bu yükselen performansında 1 numaralı etken Şenol Güneş. Cenk Tosun çok iyi oynuyor. Ancak bu agresif yanını ortaya çıkarmamalı. Onu izleyen birçok takım var ve bunlara da dikkat ediliyor. Mehmet Demirkol: Cenk Tosun, Şampiyonlar Ligi'nin fenomeni
"Cenk Tosun etiketsiz oyunculardan. Bazı değerli ürünlerin etiketi olmaz. Cenk Tosun'un değeri biri gelip masaya parayı koyduğunda belli olacak."

Mehmet Demirkol: Şampiyonlar Ligi'nin fenomeni! ile ilgili etiketler Mehmet Demirkol Porto
GÜNÜN VİDEOSU

Alman polisi Filistin destekçilerini yumrukladı ve tekmeledi

Almanya'nın başkenti Berlin'de İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının birinci yılı dolayısıyla düzenlenen Filistin'e destek gösterisinde polis sert müdahalede bulundu.