Mehmetçik PKK/PYD terör yuvalarını vuruyor

YPG/PKK'lı sözde yetkililerin, Haseke ve Kamışlı'da terör örgütü YPG/PKK'ya ait asayiş merkezi ve kontrol noktasına Türkiye'ye ait SİHA'lar ile hava operasyonu düzenlendi.

MEVLÜT YÜKSEL / ÖZEL HABER

TUSAŞ saldırısı sonrası terör örgütü PKK'ya Türk Silahlı Kuvvetleri ve Milli İstihbarat Teşkilatı tarafından ağır darbe vuruluyor. Haseke ve Kamışlı'da terör örgütü YPG/PKK'ya ait asayiş merkezi ve kontrol noktasına adeta bomba yağdı. Öte yandan MİT SİHA'larının da sahada aktif olduğu belirtildi.

Konu ile ilgili olarak Milli Savunma Bakanlığı tarafından da açıklama yapıldı. Yapılan açıklamaya göre "Irak’ın ve Suriye’nin kuzeyinde terörist hedeflere hava harekatı icra edilmiş, 32 hedef başarılı şekilde imha edilmiştir. Hava harekatlarımız kararlı şekilde devam etmektedir" denildi.

MİT ve Türk Silahlı Kuvvetleri terör hedeflerini vurdu. Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyine düzenlenen hava harekatında 32 terör hedefinin imha edildiğini, çok sayıda teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, PKK/KCK ve diğer terörist unsurları etkisiz hale getirerek halka ve güvenlik güçlerine yönelik terör saldırılarını bertaraf etmek ve hudut güvenliğini sağlamak amacıyla Birleşmiş Milletler Anlaşması'nın 51'inci maddesinden doğan meşru müdafaa hakkı doğrultusunda, Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyinde bulunan terörist hedeflerine 23 Ekim'de hava harekatı düzenlendiği belirtildi.

Açıklamada, teröristlere ait 32 hedefin başarılı şekilde imha edildiği, hava harekatlarının kararlı şekilde devam ettiği kaydedildi.

İcra edilen harekatlarda azami oranda yerli ve milli mühimmat kullanılarak çok sayıda teröristin etkisiz hale getirildiği vurgulanan açıklamada, "Asil milletimizin bağrından çıkan Türk Silahlı Kuvvetleri, geçmişte olduğu gibi bugün de ülkemizin ve milletimizin beka ve güvenliği için terörle mücadeleye tek bir terörist kalmayıncaya kadar azim ve kararlılıkla devam edecektir. Bu harekatlar sırasında, masum sivillerin, dost unsurların, tarihi ve kültürel varlıklar ile çevrenin zarar görmemesi için her türlü tedbir alınmıştır." ifadeleri kullanıldı.

 

Mehmetçik PKK/PYD terör yuvalarını vuruyor ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

TUSAŞ Mühendisi: Hainlere inat daha fazla çalışacağız daha fazla üreteceğiz

Ankara’nın Kazan ilçesinde bulunan TUSAŞ tesislerine vardiya değişimi sırasında düzenlenen terör saldırısı sonrası tahliye edilen mühendislerden birinin sözleri tüyleri diken diken etti. Mühendis "Hainlere inat daha çok çalışacağız daha fazla üreteceğiz!" dedi.