Melisa Aslı Pamuk'un Adnan Oktar'ın programına katıldığı ortaya çıktı! / VİDEO

Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy'un yeni dizisinde partneri olarak istediği Melisa Aslı Pamuk'un ünlü olmadan önce Adnan Oktar'ın programına katıldığı görüntüler ortaya çıktı.

Yeni başlayacak olan ve başrolünde yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy'un yer alacağı ilk Türk orijinal Netflix dizisinin detayları ortaya çıkmaya başladı. Yakışıklı oyuncunun partner olarak Melisa Aslı Pamuk'u istediği öğrenildi.

ADNAN OKTAR'IN PROGRAMINA KONUK OLMUŞTU

Hayatı merak edilen Melisa Aslı Pamuk'un ünlü olmadan önce Adnan Oktar'ın programına konuk olduğu görüntüler yeniden gündeme geldi.

Melisa Aslı Pamuk, Türkiyeʹye geldiği ilk zamanlar Adnan Oktarʹın programına konuk olmuş ve o pişmanlığını şu sözlerle dile getirmişti:

ˮHollandaʹdan geldiğimde bunlar benim peşime takıldı, konuk ettiler. Çok tesadüf gelişti her şey. İlk geldiğim ay, kim olduğunu bilmiyorum. Karşısına geçtim sürekli ʹmaşallah, inşallahʹ diyor. Ne oluyor dedim. Sonra dinimizden bahsetmeye başladılar.

56fa5b4ec03c0e2e2c3615d5

ˮPROGRAMDAN KOVULDUMˮ

Tamam ben de Müslümanım ama bu kadar dillendirmeye gerek yok. Sonra ʹHollandaʹda esrar serbestmiş böyle bir şey var mı?ʹ dedi. ʹEvetʹ dedim. Bu adam kim, ne ayak, ne oluyor burada dedim. Esrar konusu üzerine gitmeye başlayınca beni programdan kovdular. Çünkü çok rahatsız oldum. Doğru bir yerde değilim dedim.ˮ

Melisa Aslı Pamuk'un Adnan Oktar'ın programına katıldığı ortaya çıktı! / VİDEO ile ilgili etiketler Çağatay Ulusoy Melisa Aslı Pamuk Adnan Oktar
GÜNÜN VİDEOSU

Şişli'de 2 kişinin yaralandığı bıçaklı kavganın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı

Şişli'de husumetli oldukları iddia edilen iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 1'i ağır 2 kişi yaralandı. Şüpheliler polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Kavga anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.