Melissa Vargas kimdir? Başarılı voleybolcu Melissa Vargas kaç yaşında, nereli?

Melissa Vargas kimdir? Dünya voleybolunun yükselen yıldızlarından biri olarak gösterilen, Küba asıllı Türk voleybolcu Melissa Vargas kaç yaşında, voleybol kariyeri nedir?

Melissa Vargas kimdir? Türk Milli Volaybol Takımı oyuncusu olan Melissa Vargas kariyeri ve hayatı ile merak ediliyor. Peki Melissa Vargas kaç yaşında? 

Melissa Vargas Nereli?

Melissa Vargas, 16 Ekim 1999 tarihinde Küba'nın Cienfuegos kentinde doğmuştur. Yani aslen Kübalıdır.

Melissa Vargas'ın Kariyeri

Gençlik Yılları: Voleybola küçük yaşta başlayan Vargas, kısa sürede yeteneğiyle dikkat çekmiştir. Küba'da çeşitli kulüplerde forma giydikten sonra Avrupa'ya transfer olmuştur.

Avrupa Kariyeri: Avrupa'da birçok farklı ülkede top koşturan Vargas, özellikle Çekya'nın Agel Prostejov takımında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmiştir. Daha sonra Türkiye'nin köklü kulüplerinden Fenerbahçe'ye transfer olmuştur.

Türk Vatandaşlığı: 2021 yılında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığına geçen Vargas, böylece Türkiye millî takımında forma giymeye hak kazanmıştır. 2023 yılında Türkiye millî takımıyla çıktığı ilk turnuva olan Milletler Ligi'nde şampiyonluk sevinci yaşamıştır.

Melissa Vargas kimdir? Başarılı voleybolcu Melissa Vargas kaç yaşında, nereli? ile ilgili etiketler Melissa Vargas
GÜNÜN VİDEOSU

Narin Güran'ın acılı babası Halk TV’ye adeta ateş püskürdü: 'Be utanmazlar' diye seslendi!

Narin Güran'ın gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan babası Arif Güran, CNN Türk'e önemli açıklamalar yaptı. CNN Türk Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk'ün moderatörlüğünü yaptığı Akıl Çemberi programında konuşan acılı baba Halk TV’ye hitaben “Be Utanmazlar!” diye tepki göstererek adeta ateş püskürdü.