Menajerimi Ara 10. bölüm full izle!

Menajerimi Ara 10. bölüm full izle! Menajerimi Ara 10.bölüm izle bağlantısı tek parça PUHU TV'de. 25 Ekim Pazar akşamı Menajerimi Ara 10. bölüm tek parça START TV'den izlenebilecek.

Menajerimi Ara 10. bölüm izle linki araştırılıyor. Başrollerinde Canan Ergüder ve Barış Falay'ın ro aldığı Menajerimi Ara dizisinin 10. son bölümü 25 Ekim Pazar akşamında STAR TV ekranlarında yayınlanacak.

Menajerimi Ara 10. son bölümünde; Kıraç, gerçekleri açıklayıp Dicle’nin aklanmasını sağlar ancak Beren’le ilgili verdiği karar ajanstaki bütün dengeleri değiştirir. Ajanstan bir haberin daha sızmasıyla içerideki muhbir bir kez daha gerilimlere yol açar. Feris işiyle ilgili sürpriz bir krizin içine düşerken, Kıraç ise oyuncusu Buse’yi ‘Peri Masalım’ kadrosuna sokabilmek için her yolu dener.

MENAJERİMİ ARA 10. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Çınar’la dışarı çıkacağı için heyecanla bekleyen Jülide bir sürprizle karşılaşır. Beren’in yalanından sonra aralarında soğuk rüzgarlar esen Barış ve Dicle her şeyi tatlıya bağlamışken, Emir’in yaptığı hamle Barış’ın duygularının karışmasına neden olur. Dicle’nin büyük sırrını bilen gizemli bir kişi yapacağı hamle ile Dicle’yi çok zor bir durumda bırakır.

Menajerimi Ara 10. bölüm bu akşam Star TV'de! Menajerimi Ara oyuncuları kimler? Menajerimi Ara konusu ne? Menajerimi ara nerede çekiliyor?

Menajerimi Ara 10. bölüm full izle! ile ilgili etiketler Star TV menajerimi ara 10. bölüm izle menajerimi ara 10. son bölüm menajerimi ara son böllüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kocamustafapaşa'da istismar iddiasına baltalı saldırı; adamın motosikletini parçaladı

İstanbul Kocamustafapaşa'da bir baba, kızının "beni istismar ediyor" diye şikayet ettiği adama baltayla saldırdı. Şüpheli olay yerinden kaçarıp canını zor kurtarırken yaşananlar cep telefonu kamerasına yansıdı.