Menajerimi Ara 18. bölüm fragmanı izle!

Menajerimi Ara 18. bölüm fragmanı izle takipçiler tarafından araştırılmakta. Dizinin yayınlanan son bölümünün ardından Menajerimi Ara 18. yeni bölüm fragmanı merak edilmekte. Menajerimi Ara 18. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Menajerimi Ara 18. yeni bölüm fragmanı izle dizinin yakın takipçileri tarafından merak edilmekte. Başrollerinde Barış Falay oynadığı Menajerimi Ara dizisinin son bölümü 20 Aralık Pazar akşamında Star TV ekranlarında yayına girdi. Peki, Menajerimi Ara 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Menajerimi Ara son bölümde neler yaşandı?

Mayda’nın bitmeyen istekleri Ego Ajans’ı zor durumda bırakmaktadır. Feris hamleler yaparak her şeyi daha da karmaşık bir hale getirirken Çınar da oyuncusunu magazincilerin elinden ve dilinden kurtarmak adına yoğun bir çabanın içerisine girmiştir.

Menajerimi Ara 18. bölüm fragmanı izle!

Artık o da aşk ve iş arasında bir seçim yapmak durumundadır. Barış ile Dicle arasındaki oyun yeni gelişmelere sahne olurken Feris’in, Emir ve Dicle ile ilgili alacağı kararlar yeni bir dönemin habercisi olacaktır. Kıraç ve Serkan arasında ise geçmişten gelen sır perdesi aralanmak üzeredir. Artık hiçbir şey gizli kalmayacaktır.

Menajerimi Ara 18. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizde olacak.

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kahraman Mehmetçik, Irak'ta teröristlerin inlerine kadar girdi!

Mehmetçik, teröristlerin inlerine giriyor. Irak’ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde teröristlere ait mağara tespit edildi. Mağarada çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirdi.