Menajerimi Ara 35. bölüm izle

Menajerimi Ara 35. bölüm full izlemek için yayında. Pazar akşamında Star TV ekranlarında yayınlanan Menajerimi Ara dizisinin son bölümü tek parça halinde Puhutv platformundan izlenebilecek. Peki, Menajerimi Ara 36. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Menajerimi Ara 35. bölüm ile Star TV ekranlarında yayınlandı. Başrollerinde Barış Falay ile Canan Ergüder'in oynadığı Menajerimi Ara dizisinin 35. son bölümünde; Serkan’ın evlilik teklifi sonrasında ayakları yerden kesilen Feris, Serkan’ın boşanamadığı gerçeği ile yüzleşerek Amerika’dan 6 aylığına gelen teklifi kabul eder ve yerini Dicle’ye bırakır.

Menajerimi Ara 35. bölüm izle

Feris’in gidişiyle Dicle için yepyeni bir dönem başlar. Beklenmedik bir hamleyle ajansın başına geçen Ceyda, tüm menajerlere kök söktüreceğinin sinyallerini ilk andan itibaren verir. Yeni hayatının ilk günü beklediğinin tersine aksiliklerle dolu geçen Dicle ile yer alacağı projedeki partnerini istemeyen Barış’ın arasında gerginlik çıkar.

Menajerimi Ara 35. bölüm izle - Resim : 2

Çınar’ın, Arzu’yu deneme çekimine hazırlamak için söylediği sözler hem onun hem de Arzu’nun başını belaya sokarken Kıraç’ın, oyuncusu Devin Özgün Çınar’la çıktığı yemekte yaşadıkları ona büyük bir şok yaşatır. Peride ise yüksek bütçeli reklam kampanyasını kaçırmamak adına yıllar önce çalıştığı çocuk oyuncuyu yıllar sonra yeniden bulmak için yollara düşer.

Menajerimi Ara 35. bölümünü izlemek için tıklayınız

Menajerimi Ara 35. bölüm izle ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

FETÖ keramet kasıyor! Örgüt elebaşı Fetullah Gülen ölürken birden ayağa kalkmış!

FETÖ elebaşı daha gömülmeden ölümü kullanılmaya başlandı. Örgütün medya yapılanması sorumlusu Ekrem Dumanlı FETÖ elebaşının birden ayağa kalkarken öldüğü yalanını yaydı. Ardından örgütün diğer üyeleri de Dumanlı’nın bu yalanına, elebaşının ölürken yanına Hz.Muhammed’in geldiğini ve o sebeple ayağa kalktığı yalanını eklemeye başladı.