Menajerimi Ara 6. bölüm full izle!

Menajerimi Ara 6. bölüm full izle! Menajerimi Ara 6. bölüm tek parça full izle bağlantısı STAR TV'de. Peki, Menajerimi Ara 6. bölüm son bölümde neler yaşandı? Menajerimi Ara 6. bölüm bu akşam Star TV izlenebilecek.

Menajerimi Ara 6. bölüm full izle! Başrollerin Barış Falay'ın oynadığı Menajerimi Ara 6. bölümüyle 29 Eylül Star TV'de. Peki, Menajaerimi Ara 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

MENAJERİMİ ARA 6. BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Ego Ajans, Kıraç'ın ayrılık haberi ile çalkalanmaktadır. Feris, Çınar ve Peride, kendilerini sırtlarından bıçaklanmış gibi hissederler. Kıraç'ın işlerini toparlayana kadar bir süre daha ofise gelip gideceği anlaşıldığında iş arkadaşları ona hayatı dar etmeye karar verir.

Bu sırada Kıraç'ın oyuncusu Şükran Ovalı bebeği doğduktan sonra ara verdiği sektöre dönmek ister. Ancak hem bebeğine bakmak hem de kariyeri için yeni adımlar atmak sandığı kadar kolay olmayacaktır.

Barış ve Beren'e beraber oynayabilecekleri bir film teklifi gelir. Bu proje için Beren aşırı heyecanlanır. Barış ise Dicle'nin fikrini almak ister.

Menajerimi Ara 6.bölüm fragmanı yayınlandı! Menajerimi Ara son bölümde neler oldu?

Çınar, Jülide'ye bir dizide küçük bir rol ayarlar. Havalara uçan Jülide'yi ne yazık ki kötü bir sürpriz beklemektedir.

Kıraç, sırrını ajanstakilere söyleyenin Dicle olduğunu öğrendiğinde çok öfkelenir. Kıraç ve Dicle yine karşı karşıya kalır.

 MENAJERİMİ ARA 6. BÖLÜM TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Menajerimi Ara 6. bölüm full izle! ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kocamustafapaşa'da istismar iddiasına baltalı saldırı; adamın motosikletini parçaladı

İstanbul Kocamustafapaşa'da bir baba, kızının "beni istismar ediyor" diye şikayet ettiği adama baltayla saldırdı. Şüpheli olay yerinden kaçarıp canını zor kurtarırken yaşananlar cep telefonu kamerasına yansıdı.