Meral Akşener uzun süre sonra ilk kez görüntülendi... İmaj değişikliği dikkat çekti!

İYİ Parti'deki koltuğunu Müsavat Dervişoğlu'na teslim ettikten sonra adeta sırra kadem basan Meral Akşener,  Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller'in cenazesinde görüntülendi. Akşener'in imajındaki değişiklik dikkatlerden kaçmadı. Kızıl renkli saçlarıyla hatırlanan Akşener'in saçlarını sarıya boyattığı görüldü.

31 Mart seçimlerinde istediği sonucu elde edemeyen İYİ Parti’nin Kurucu Genel Başkanı Meral Akşener, partisini 27 Nisan'da Olağanüstü Kurultay'a götürmüş, kendisi de yeniden genel başkanlığa aday olmamıştı.

Yapılan seçim sonucunda Genel Başkanlık koltuğunu o dönem Grup Başkanvekilliği görevini yürüten Müsavat Dervişoğlu'na teslim eden Akşener, gözlerden de uzaklaştı.

Sapanca'daki çiftliğinde kaldığı öğrenilen Akşener, Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller'in cenazesinde görüntülendi.

Beşiktaş Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde düzenlenen cenaze törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve siyaset dünyasından çok sayıda isim katıldı.

Meral Akşener uzun süre sonra ilk kez görüntülendi... İmaj değişikliği dikkat çekti!

SAÇLARINI SARIYA BOYATMIŞ

Özer Çiller'in cenazesine katılan Akşener, yıllar önce birlikte siyaset yaptığı Tansu Çiller'e başsağlığı diledi.

Gözlerden uzak bir hayat sürmeyi tercih eden Akşener'in imajındaki değişiklik ise dikkatlerden kaçmadı.

Kızıl renkli saçlarıyla hatırlanan Akşener'in saçlarını sarıya boyattığı görüldü.

 

Meral Akşener uzun süre sonra ilk kez görüntülendi... İmaj değişikliği dikkat çekti! ile ilgili etiketler Meral Akşener Tansu Çiller
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.