Merih Demiral kimdir? Hang takımda oynuyor?

Merih Demiral kimdir? Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın başarılı stoperi Merih Demiral gösterdiği performansla parmak ısırtıyor. İsmi Juventus ile anılan Merih Demiral hakkında internette de birçok araştırma yapılıyor. Merih Demiral kimdir, kaç yaşında, nereli, Merih Demiral hangi takımda oynuyor gibi sorulara yanıt aranıyor. Biz de bu konuyu sizler için inceledik ve haberimize ekledik. Peki Merih Demiral kimdir? İşte kariyeri ve tüm detaylar...

Merih Demiral kimdir? Serie A'da gösterdiği başarılı performansla Juventus'un ilgisini çekmeyi başaran Merih Demiral, A Milli Takım'da gösterdiği performansla Türk futbolseverlerin gönüllerinde taht kurdu. İnternette ise genç stoper hakkında birçok araştırma yapılıyor. Merih Demiral kimdir, hangi takımda oynuyor, kaç yaşında, nereli gibi sorulara yanıt aranıyor. Konu hakkında tüm ayrıntılar haberimizde. Peki Merih Demiral kimdir? İşte kariyeri...

MERİH DEMİRAL KİMDİR?

Merih Demiral 5 Mart 1998’de doğdu. Defans pozisyonunda görev yapan Türk millî futbolcudur. Profesyonel kariyerine 2016 yılında kulübünde başladı. Daha sonra ise Sporting B ve Alanyaspor kulüplerinde oynadı. Türkiye millî futbol takımı formasını ilk kez 20 Kasım 2018'de Ukrayna ile oynanan hazırlık maçında giydi.

Türkiye millî futbol takımı formasını ilk kez 20 Kasım 2018'de Ukrayna ile oynanan hazırlık maçında giydi.

Dünyanın en önemli spor adamları arasında gösterilen Juventus sportif direktörü Fabio Paratici, Merih Demiral’ın menajeri Cenk Melih Yazıcı ile birlikte Türkiye - Fransa maçını izlemek için Konya’ya geldi. Geçtiğimiz sezonun devre arasında flaş bir transfer hamlesiyle Alanyaspor'dan Sasuolo'ya transfer olan Merih Demiral için Juventus kulübü belki de son adımlarını atıyor.

Alanyaspor'un ardından Sassuolo'da da gösterdiği performansla dev kulüplerin ilgisini çeken genç stoper için Juventus'un Sassuolo'ya 15 milyon euro verdiği iddia ediliyordu.

Merih Demiral kimdir? Hang takımda oynuyor? ile ilgili etiketler Milli Takım Merih Demiral
GÜNÜN VİDEOSU

Diyarbakır'da kadın cinayeti: Uzman çavuş M. Recai Işık eşini katledip kafasına sıktı

Boşanma aşamasındaki eş cinayetlerine bir yenisi Diyarbakır'da eklendi... Uzman çavuş Muhammed Recai Işık boşanma aşamasındaki eşi Bedriye Işık'ı çarşıdaki bir iş yerinin önünde tabancayla öldürdü, ardından kafasına sıkarak kendi yaşamına da son verdi.