Merih Demiral'dan Avusturya zaferi sonrası açıklama! Bozkurt işaretli gol sevincini neden yaptığını anlattı

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) son 16 turu maçında, Avusturya Milli Futbol Takımı ile A Milli Futbol Takımı'mız karşı karşıya geldi. Büyük bir heyecana sahne olan zorlu mücadeleyi 2-1 kazanan Ay-Yıldızlılar, adını çeyrek finale yazdırdı. Attığı iki golle ve bozkurt işaretli gol sevinciyle geceye damgasını vuran Merih Demiral, maç sonrası yaptığı açıklamada ''Türk olduğum için gurur duyuyorum ve o sevinci yaptığımdan dolayı da çok mutluyum.'' dedi.

A Milli Takım'da Avusturya'ya karşı takımımızın iki golünü atan Merih Demiral, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Merih Demiral, maçı kazandıran iki golü atarak geceye damgasını vurdu. Demiral'ın ''Ne mutlu Türk'üm diyene'' sözü gündem olurken gol sevinci yaşarken yaptığı bozkurt işareti de dikkat çekti. Attığı gollerden dolayı mutlu olduğunu belirten milli oyuncu, ''Aklımda bir gol sevinci vardı, onu yaptım. Türk olduğum için gurur duyuyorum ve o sevinci yaptığımdan dolayı da çok mutluyum.'' dedi.

Merih Demiral'dan Avusturya zaferi sonrası açıklama! Bozkurt işaretli gol sevincini neden yaptığını anlattı

''NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE''

İşte Merih Demiral'ın açıklamaları...

Çok gururlu olduğunu söyleyen Merih Demiral, "Ne Mutlu Türk'üm Diyene! Taraftarımız inanılmaz bir atmosfer yaşattı. Çok gururluyum Türk olduğum için. Bütün taraftarımıza teşekkür ediyorum.'' dedi. Maçın oyuncusu seçilen yıldız oyuncumuz, ''Maçın oyuncusu ödülünü bütün takım için alıyorum. bunun devamı gelecek.'' ifadelerini kullandı.

Mert Günok'un son dakikada kurtardığı topla da ilgili konuşan Merih, ''Mert Abi muhteşem top çıkardı. Bütün arkadaşlarıma helal olsun." sözlerini sarf etti.

Merih Demiral'dan Avusturya zaferi sonrası açıklama! Bozkurt işaretli gol sevincini neden yaptığını anlattı ile ilgili etiketler Merih Demiral
GÜNÜN VİDEOSU

Köpeksever bir kadın mahalle sakinlerini tahrik edip kavga etti!

Her yıl onlarca vatandaşımıza saldırarak hayatını zindan eden ve öldürülen başıboş sokak köpeklerini izinsiz bir şekilde besleyen köpeksever bir kadın, kendisine tepki gösteren mahalle sakinleriyle kavga etti.