Merih Demiral'dan Avusturya'ya tarihi gönderme! Bozkurt işaretli gol sevincinin perde arkası ortaya çıktı

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) son 16 turu maçında, Avusturya Milli Futbol Takımı ile A Milli Futbol Takımı'mız karşı karşıya geldi. Büyük bir heyecana sahne olan zorlu mücadeleyi 2-1 kazanan Ay-Yıldızlılar, adını çeyrek finale yazdırdı. Merih Demiral, maçı kazandıran iki golü atarak geceye damgasını vurdu. Demiral'ın gol attıktan sonra yaptığı bozkurt işareti gündem oldu. Milli oyuncunun Avusturya'da bozkurt işaretinin yasaklanmasına gönderme yaptığı ortaya çıktı.

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) son 16 turu maçında, Avusturya Milli Futbol Takımı ile A Milli Futbol Takımı'mız karşı karşıya geldi. Büyük bir heyecana sahne olan zorlu mücadeleyi 2-1 kazanan Ay-Yıldızlılar, adını çeyrek finale yazdırdı. Merih Demiral, maçı kazandıran iki golü atarak tarihe geceye damgasını vurdu. Demiral'ın attığı golden sonra yaptığı bozkurt işareti gündem oldu. Milli oyuncunun Avusturya'da bozkurt işaretinin yasaklanmasına gönderme yaptığı ortaya çıktı.

AVUSTURYA'YA TARİHİ GÖNDERME!

Avusturya Parlamentosu'nda 2019 yılında alınan karar ile Bozkurt işareti yapmak yasaklandı. O dönem Dışişleri Bakanlığı ve MHP'den çok sert tepkiler geldi. Demiral'ın Bozkurt işaretini yasaklayan Avusturya'ya gönderme yaptığı öğrenildi.

Merih Demiral'dan Avusturya'ya tarihi gönderme! Bozkurt işaretli gol sevincinin perde arkası ortaya çıktı ile ilgili etiketler Avusturya A Milli Futbol Takımı
GÜNÜN VİDEOSU

Köpeksever bir kadın mahalle sakinlerini tahrik edip kavga etti!

Her yıl onlarca vatandaşımıza saldırarak hayatını zindan eden ve öldürülen başıboş sokak köpeklerini izinsiz bir şekilde besleyen köpeksever bir kadın, kendisine tepki gösteren mahalle sakinleriyle kavga etti.