Merih Demiral'dan eski milli futbolcular hakkında çarpıcı açıklama: Bunlar bizi üzüyor!

Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2024) mücadele eden A Milli Futbol Takımı'nın savunma oyuncusu Merih Demiral basın toplantısı düzenledi. Demiral, turnuvada cumartesi günü Portekiz ile oynayacakları maç öncesinde çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2024) mücadele eden A Milli Futbol Takımı'nın savunma oyuncusu Merih Demiral basın toplantısı düzenledi.

Demiral, turnuvada cumartesi günü Portekiz ile oynayacakları maç öncesinde çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"GEREKLİ ANALİZİ YAPTIK, ÇOK DAHA İYİ OLACAĞIMIZA İNANIYORUM"

"Gürcistan maçında bazı pozisyonlar verdik. Onlar da gayet iyi bir takım bence. Savunma olarak iyi iş çıkardığımızı düşünüyorum. Tabii ki pozisyon verdik ama her maçta olacak şeyler, büyütülecek şeyler olduğunu düşünmüyorum. Maçtan sonra konuştuk aramızda. Tabii ki geliştirmemiz gereken konular var. İkinci maçta çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Gerekli analizi yaptık, çok daha iyi olacağımıza inanıyorum."

"PORTEKİZ ÇOK İYİ BİR TAKIM"

"Portekiz maçı çok önemli bir maç bizim için. Portekiz çok iyi bir takım. Tecrübeli ve iyi oyuncuları var. Biz gayet iyi durumdayız. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Taraftarlarımız bizim için itici güç, onların da varlığıyla birlikte ben galibiyet alacağımıza inanıyorum."

"RONALDO'NUN SEVİYESİ ŞU ANDA GAYET İYİ''

"Ronaldo ile kura ilk çekildiğinde konuştuk. Başarılar diliyorum ona da, çok güzel bir maç olacak. Ronaldo'nun seviyesi şu anda gayet iyi. Suudi Arabistan'da karşılıklı oynadığımızda da gayet iyi durumdaydı. Çalışmayı seven bir oyuncu, tehlikeli, çok büyük bir oyuncu. Çok dikkat etmemiz gerekiyor savunma olarak."

"HOCAMIZIN VERDİĞİ GÖREVİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUM''

"Savunmamızın üçlü ya da dörtlü oynaması konusunda bir tercihim yok. Hocamızın verdiği görevi yapmaya çalışıyorum. Savunmanın üçlü ya da dört olması hocamızın tercihi." 

"PORTEKİZ'DE ÇOK GÜZEL BİR GEÇMİŞİM VAR"

"Portekiz maçı çok önemli maç. Portekiz'de çok güzel bir geçmişim var. Oradaki insanları çok seviyorum. Benim için de özel bir maç olacak. Portekiz maçı her zaman özel. O yüzden çok güzel bir maç olacağını düşünüyorum."

"MOURINHO TÜRK FUTBOLUNA KATKISI ÇOK BÜYÜK OLACAKTIR''

"Mourinho'nun Türk futboluna katkısı çok büyük olacaktır, çok büyük bir isim. Türkiye'ye çok şey katacaktır. Çok büyük bir fırsat hem Türk oyuncular hem Türkiye için. O yüzden hepimiz için bir şans. İnşallah herkes en iyi şekilde değerlendirir ve çok başarılı olur."

"FİNALDE BEN ALMANYA'YI İSTERİM"

"Finalde ben Almanya'yı isterim. Taraftarlar da öyle ister herhalden. Bakalım maç maç gideceğiz"

"DIŞARIDA ÇOK HAKSIZ ALGILAR OLABİLİYOR''

"Samet ağabey Gürcistan maçında muhteşem bir performans sergiledi. Ama maçtan önce farklı bir algı vardı. Bu çok kötü bir şey. İster istemez etkilenebilirdi ama Samet ağabey hiç etkilenmedi. Dışarıda çok haksız algılar olabiliyor. Özellikle burada oynamış eski futbolculardan. Bunlar bizi üzüyor."

Merih Demiral'dan eski milli futbolcular hakkında çarpıcı açıklama: Bunlar bizi üzüyor! ile ilgili etiketler Merih Demiral Türkiye A Milli Futbol Takımı Euro 2024 Avrupa Şampiyonası
GÜNÜN VİDEOSU

Kardeşi Sıla Doğu ile öpüşen Dilan Polat'tan ilginç savunma: Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayıldım!

Tahliye partisi sırasında kardeşi Sıla Doğu ile dudak dudağa öpüşen Dilan Polat 'hayasızca hareketler' suçundan çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bu gelişme sonrası Instagram hesabından video paylaşan Dilan Polat "Benim için utanç vericiydi. Ben iyi değilim. Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayılmışım." dedi.