Merih Demiral'ın Bozkurt işareti kimleri rahatsız etti?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' 12.00'de canlı yayınla SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt 'Haberin Olsun'un bugünkü bölümünde, MSB'nin Irak'ın kuzeyindeki terör hedeflere düzenlediği operasyonun ayrıntılarını, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Putin'in Astana'daki görüşmesinin şifrelerini ve yıldız futbolcu Merih Demiral'ın 'bozkurt' işaretinin ardından yaşanan tartışmaları değerlendirdi...

''NATO İÇİNDE OLUP PUTİN İLE GÖRÜŞEN TEK LİDER ERDOĞAN'DIR''

Bozkurt, ''Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Putin görüşmesi önemli, çünkü nato içinde olup Putin ile görüşen tek lider Erdoğan. Erdoğan-Putin görüşmesinde Ukrayna savaşı, İsrail'in Filistin'e saldırganlığı ve ABD'nin pozisyonu, Türkiye ile Suriye'nin terörle mücadelesi masaya yatırıldı. Türkiye Rusya ile anlaşıp, Suriye ile görüşmeye başlayıp ve Esad ile Erdoğan arasındaki diplomasi yükselirse herkesin gözünün göreceği ülke ABD'dir. Suriye'deki tek gayrimeşru kuvvet ABD'dir.

'' TÜRKİYE'YE KARŞI KORKUNÇ BİR PROVOKASYON DALGASI HAZIRLIYORLAR''

Avrupalının gözünde Türk=Bozkurttur. Bozkurt işareti ağırlıkta Türk dünyasında kullanılan bir işarettir. Siyasi bir sembol değildir. Bozkurt meselesine tepkiler Türk milletine karşıtlıkla bağlantılıdır. Kayseri'de saldıranlardan bazıları da Bozkurt işareti yaptı. provokatörler tüm değerlerimizi altüst etmeye çalışıyor. Kendisini Türkçü olarak gösteren küçük ve ırkçı azınlık bu provokasyonların parçasıdır. Türkiye'ye karşı korkunç bir provokasyon dalgası hazırlıyorlar. Bunun Almanya ayağı da var.'' şeklinde konuştu.


''DEMİRAL'IN SAHADAKİ 10 SANİYELİK GOL SEVİNCİNİ ALIP BAMBAŞKA BİR YERE TAŞIDILAR''

Özkan, '' Demiral'ın sahadaki 10 saniyelik gol sevincini alıp bambaşka bir yere taşıdılar. Geçmişte katliamları savunan işaretler sahada yapılmıştı. Ceza kesmediler. Lgbt'yi savunmaya kalkıyorsunuz, Bozkurt işaretine soruşturma açmaya kalkıyorsunuz.'' dedi.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

Merih Demiral'ın Bozkurt işareti kimleri rahatsız etti? ile ilgili etiketler Haberin Olsun Ceyhun Bozkurt

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan gol sevinci!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek finalinde Türkiye ile Hollanda arasında oynanan karşılaşmayı tribünden izliyor.