Mert Günok umutlu konuştu: Daha farklı olacağına inanıyorum!

EURO 2024 öncesinde A Milli Futbol Takımı'mız, son hazırlık maçında Polonya'ya 2-1 mağlup oldu. Mücadele sonrası Ay-Yıldızlılar'da Mert Günok umutlu konuştu.

EURO 2024 öncesinde A Milli Futbol Takımı'mız, son hazırlık maçında Polonya'ya 2-1 mağlup oldu.

Mücadele sonrası Ay-Yıldızlılar'da Mert Günok umutlu konuştu.

''MEVKİLERİNDE OYNAMAYAN OYUNCULAR OLDU BUGÜN''

''İtalya maçında ve bugünkü maçta hocamız bazı denemeler yaptı. Çok yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Bazı sakat oyuncularımız var. Mevkilerinde oynamayan oyuncular oldu bugün. Tabii ki kazanarak gitmek isterdik hazırlık maçlarında ama bu maçları kendimizi görmek için oynuyoruz.

''DAHA FARKLI OLACAĞINA İNANIYORUM BU KEZ''

Denk takımlarla oynadık hazırlık maçlarında. Biz de galip gelebilirdik ama olmadı. Kamp da biraz şanssız başladı. Genel anlamda biraz daha eksik başladık diyebiliriz ama bunlar bahane değil. Şampiyona için az bir vaktimiz kaldı. Daha farklı olacağına inanıyorum bu kez. İnşallah galibiyetle başlarız.''

 

Mert Günok umutlu konuştu: Daha farklı olacağına inanıyorum! ile ilgili etiketler Polonya Türkiye A Milli Futbol Takımı Hazırlık maçı
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.