Mert Günok'un top kurtarışı Merih Demiral'ı şaşkına çevirdi! 'Oğlum Merto, nasıl çıkardın?'

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 son 16 turunda Avusturya'yı 2-1 mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırdı. Merih Demiral'ın golleri ve Mert Günok'un müthiş top kurtarışları maça damgasını vurdu. Mert Günok'un maçın son dakikalarındaki top kurtarışını gören Merih Demiral şaşkınlığını gizleyemedi. O anlar sosyal medyada hızla yayıldı.

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 son 16 turunda Avusturya'yı 2-1 mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırdı. Merih Demiral'ın golleri ve Mert Günok'un müthiş top kurtarışları maça damgasını vurdu.

MERİH DEMİRAL ŞAŞKINLIĞINI GİZLEYEMEDİ!

Mert Günok'un maçın son dakikalarındaki top kurtarışını gören Merih Demiral şaşkınlığını gizleyemedi. Demiral verdiği tepki ile gündem oldu. O pozisyonla ilgili olarak Mert Günok'la konuşan Merih Demiral "Oğlum Merto, nasıl çıkardın? Allah çarpsın…" ifadelerini kullandı.

Mert Günok'un top kurtarışı Merih Demiral'ı şaşkına çevirdi! 'Oğlum Merto, nasıl çıkardın?'

''İLAHİ MÜDAHALE''

Öte yandan Azerbaycanlı spikerde Mert Günok'un müthiş hamlesiyle ilgili 'İnanılmaz refleks, ilahi müdahale!' ifadelerini kullandı.

Mert Günok'un top kurtarışı Merih Demiral'ı şaşkına çevirdi! 'Oğlum Merto, nasıl çıkardın?' - Resim : 2

 

Mert Günok'un top kurtarışı Merih Demiral'ı şaşkına çevirdi! 'Oğlum Merto, nasıl çıkardın?' ile ilgili etiketler Merih Demiral
GÜNÜN VİDEOSU

Köpeksever bir kadın mahalle sakinlerini tahrik edip kavga etti!

Her yıl onlarca vatandaşımıza saldırarak hayatını zindan eden ve öldürülen başıboş sokak köpeklerini izinsiz bir şekilde besleyen köpeksever bir kadın, kendisine tepki gösteren mahalle sakinleriyle kavga etti.