Mert Öcal ve Sude Burcu'nun düğününe Sercan Yıldırım'ın gömleğindeki ruj izi damga vurdu

Survivor yarışmacıları Mert Öcal ve Sude Burcu, evlendi. Çok sayıda ünlü ismin katıldığı düğünde yer alan Sercan Yıldırım'ın gömleğindeki ruj izi ise dikkatlerden kaçmadı. Muhabirlerin sorularına kaçamak yanıtlar veren Yıldırım, "Yanlışlıkla diyelim" dedi.

Survivor All Star'ın çok konulan aşıkları Mert Öcal ve Sude Burcu, uzun süredir devam eden birlikteliklerini evlilikle taçlandırdı. Ünlü çift geçtiğimiz günlerde dünyaevine girdi.

Nikah töreni öncesi kameraların karşısına geçen Sude Burcu, "Çok heyecanlı, garip duygular. Bunca sevdiğimiz insanın bizim için burada olması heyecan verici. Uzun zamandır bugünü hayal ediyorduk" dedi. Mert Öcal ise, "Evlilikten yıllarca kaçtım kaçtım, kaçamadığım noktada Sude ile karşılaştım. Gerçekten doğru kişiyle yapıldığında evlilik dünyanın en güzel şeyi. İnşallah bundan sonra da hayatımıza huzurlu, mutlu şekilde devam ederiz" ifadelerini kullandı.

RUJ İZİ KİME AİT?

Ünlü çifti gecede yalnız bırakmayanlar arasında eski milli futbolcu Sercan Yıldırım da vardı. Yıldırım'ın beyaz gömleğindeki ruj izi basın mensuplarının gözünden kaçmadı. "Yanlışlıkla diyelim. Bir arkadaşımın yayındaydım..." açıklamasında bulunan Yıldırım, "Bu yeni bir tecrübenin işarete mi?" sorusuna ise "Belki de" yanıtını verdi.

Mert Öcal ve Sude Burcu'nun düğününe Sercan Yıldırım'ın gömleğindeki ruj izi damga vurdu

 

Mert Öcal ve Sude Burcu'nun düğününe Sercan Yıldırım'ın gömleğindeki ruj izi damga vurdu ile ilgili etiketler Sercan Yıldırım
GÜNÜN VİDEOSU

Vedat Milor yeni tartışma başlattı: Menemenin üzerine beyaz peynir koyulur mu, koyulmaz mı?

Türkiye'nin gündemine "Menemen soğanlı mı olur soğansız mı olur" tartışmasını yerleştiren ünlü gastronomi uzmanı Vedat Milor yeni bir soruyla geldi. Milor bu kez de "Menemenin üzerine beyaz peynir koyulur mu, koyulmaz mı?" diye sordu.