Mert Ramazan Demir'den itiraf geldi! "Her şey gördüğünüz gibi"

Afra Saraçoğlu ile dizi partneri olan ve aşlarını gerçek hayata taşıyan Mert Ramazan Demir'den ayrılık iddialarına ilişkin açıklama geldi. Mert Ramazan Demir, ayrılık iddialarının ardından yaptığı paylaşımla gündem oldu. Ünlü isim fotoğraflarını paylaşıp 'Ne halim varsa gördüm.' notunu düşmüştü. Tatilden dönen oyuncuya ayrılık iddiaları soruldu. Yakışıklı oyuncu ilk kez konuştu.

Afra Saraçoğlu ile yaşadığı aşkla adından sıkça söz ettiren Mert Ramazan Demir, ayrılık iddialarının ardından yaptığı paylaşımla dikkat çekmişti. Ünlü isim fotoğraflarını paylaşıp 'Ne halim varsa gördüm.' notunu düşmüştü. Tatilden dönen oyuncu ayrılıkla ilgili ilk kez konuştu.

Cuma akşamlarının iddialı dizileri arasında yer alan Yalı Çapkını dizisinde 'Ferit' karakterine hayat veren Mert Ramazan Demir, bu karakterle adeta kariyerinin zirvesine tırmandı.  Yakaladığı çıkışla büyük bir hayran kitlesine sahip olan oyuncu başarısının yanı sıra dizideki partneri Afra Saraçoğlu ile yaşadığı aşkla da sık sık gündem oldu.

AYRILIĞI DOĞRULADI

En son ise birbirlerini takipten çıkan aşıkların ayrıldıkları haberleri magazin gündemine düşmüştü. Bunun diziye reyting çekmek için bir oyun olduğu iddia edilirken tatilden dönen Demir TV100 kameralarına takıldı. Afra Saraçoğlu ayrılığı konusu hakkında sessizliğini bozan Mert Ramazan Demir "Her şey gördüğünüz, bildiğiniz gibi." diyerek ilk kez ayrılığı doğrulamış oldu.

PAYLAŞIMI ÇOK KONUŞULMUŞTU

Sosyal medyada çok nadir paylaşım yapan oyuncu fotoğraflarını paylaşıp 'Ne halim varsa gördüm.' notunu düşmüş, takipçileri Demir'in paylaşımını Afra Saraçoğlu'na gönderme olarak yorumlanmıştı. 

Mert Ramazan Demir'den itiraf geldi! "Her şey gördüğünüz gibi" ile ilgili etiketler Afra Saraçoğlu Mert Ramazan Demir Yalı Çapkını
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.