Mesut Özil'in babasından çarpıcı açıklamalar!

Mesut Özil'in babasından çarpıcı açıklamalar geldi. Baba Özil, "Eğer onun yerinde ben olsaydım teşekkür eder ve milli takımı bıraktığımı açıklardım." ifadelerini kullandı.

Fanatik'in haberine göre; Almanya'nın son şampiyon olarak geldiği 2018 Dünya Kupası'na grup aşamasında veda etmesinin yankıları sürerken ülkede en çok eleştirilen isimlerin başında Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil geliyor.
 
İlkay Gündoğan ve Cenk Tosun'la birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İngiltere'deki davetine icabet eden yıldız futbolcu o gün bugündür Alman basını tarafından yerden yere vuruluyordu.
 
Panzerler'in son başarısızlığının ardından da fatura Mesut'a kesilmiş ve takımın menajeri Oliver Bierhoff, Arsenal'da forma giyen oyuncuyu kadroya aldıkları için pişman olduklarını ima etmişti.
 
ALMANYA'YI BIRAKACAK MI?
 
Yaşanan tüm bu gelişmelerin ardından Mesut'un babası Mustafa Özil, Almanya'da yayım yapan Bild'in pazar ekine çok özel açıklamalarda bulundu.
 
Mesut'un Alman milli takımındaki durumunun son derece kritik olduğunun altını çizen baba Özil, "Eğer onun yerinde ben olsaydım teşekkür eder ve milli takımı bıraktığımı açıklardım." ifadelerini kullandı.

Mesut Özil'in babasından çarpıcı açıklamalar! ile ilgili etiketler Mesut Özil baba Almanya Milli Takım
GÜNÜN VİDEOSU

Çaykur Rizespor taraftarları, Alanyaspor maçının ardından takımlarını saha kenarında sorguya çekti!

Süper Lig'in 7. hafta maçında Çaykur Rizespor, deplasmanda Alanyaspor'a 1-0 mağlup oldu. Müsabaka sonrası Mavi-Yeşilliler'in, taraftarları takımın kötü gidişatından dolayı oyunculara tepkilerine dile getirdiler.