Mete Gazoz 2024 Paris Olimpiyatları'nda! Ne zaman yarışacak? Tarih belli oldu mu?

2024 Paris Yaz Olimpiyat Oyunları bu yıl Fransa'nın Paris kentinde düzenleniyor. Türkiye'den birçok sporcunun mücadele edeceği Paris Yaz Olimpiyat Oyunları'nda en çok merak edilen Milli sporcuların başında Mete Gazoz geliyor. Peki Mete Gazoz kimdir, kaç yaşında? Mete Gazoz Paris Olimpiyatları'nda hangi gün yarışacak?

Türkiye'ye okçulukta ilk Olimpiyat altın madalyasını kazandıran Mete Gazoz, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda bir kez daha Altın madalya için ok atacak. Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları'nda Mete Gazoz'un yarışacağı mücadelenin günü ve saatinin yanı sıra, milli sporcunun hayatı ve kariyeri hakkında bilgiler merak ediliyor. İşte Mete Gazoz'un yarışacağı o tarih...

METE GAZOZ OLİMPİYATLARDA NE ZAMAN YARIŞACAK?

Türkiye’ye okçulukta ilk Olimpiyat altın madalyasını kazandıran Mete Gazoz'un da yer aldığı Türkiye Okçuluk Milli Takımı, 29 Temmuz Pazartesi günü madalya için ok atacak.

Mete Gazoz, 4 Ağustos'ta ise bireysel erkeklerde Olimpiyat şampiyonu unvanını korumaya çalışacak. 2020'de Tokyo’da bu başarıya imza atan Gazoz, aynı zamanda Paris’teki açılışta Türkiye adına bayrağı taşıyacak iki sporcudan biri olacak.

 

Mete Gazoz 2024 Paris Olimpiyatları'nda! Ne zaman yarışacak? Tarih belli oldu mu? ile ilgili etiketler Mete Gazoz 2024 Paris Olimpiyatları
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.