Mete Gazoz, Ulaş Berkim Tümer Muhammed Abdullah Yıldırmış Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda yarı finalde kaybetti

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda Klasik Yay Erkek Milli Takımı, Hindistan'ı yenerek yarı finale çıktı. Yarı final maçının uzatmalarında yakın bir farkla yenilen Millilerimiz Çin ile üçüncülük maçına çıkacak.

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın üçüncü gününde okçuluk branşında Klasik Yay Erkek Milli Takımı, yarı finale yükseldi.

Les Invalides'te gerçekleştirilen müsabakalarda Mete Gazoz, Ulaş Berkim Tümer, Muhammed Abdullah Yıldırmış'tan oluşan milli takım; Tarundeep Rai, Ramesh Pravin Jadhav ve Dhiraj Bommadevara'nın temsil ettiği Hindistan'la karşılaştı.

Milliler ilk seti 57-53, ikinci seti 55-52 kazanırken üçüncü seti 55-54 kaybetti. Dördüncü sette rakibini 57-54 mağlup ederek skoru 6-2 yapan milli takım, yarı finale çıktı.

YARI FİNALDE KAYBETTİK!

Klasik Yay Erkek Milli Takımı, yarı finalde Fransa ile karşılaştı. Uzatmaya giden mücadelede Millilerimiz az bir farkla kaybetti.

Milli takımımız üçüncülük maçında Çin ile karşılaşacak.

Mete Gazoz, Ulaş Berkim Tümer Muhammed Abdullah Yıldırmış Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda yarı finalde kaybetti ile ilgili etiketler Mete Gazoz 2024 Paris Olimpiyatları
GÜNÜN VİDEOSU

Narin Güran'ın katili ya da katilleri bu videoda mı saklı? Kadını bakın nasıl susturdular?

Diyarbakır'ı Bağlar ilçesinde 21 Ağustos Çarşamba günü kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın 19 gün sonra bu sabah cansız bedenine ulaşılmıştı. Cenaze hazırlıklarına başlayan köyden sosyal medyaya servis edilen bir video ise Narin'in katilini ya da katillerini mi saklıyor sorusunu akıllara getirdi.