Üst aklın " B" planı ne?

NATO'cu darbe tehlikesi var mı? Üst aklın " B" Planı ne? SuperHaber yazarı, güvenlik uzmanı Mete Yarar'dan çok çarpıcı bir değerlendirme geldi.

SuperHaber yazarı, güvenlik uzmanı Mete Yarar, Yotub kanalı üzerinden yeni bir darbe tehlikesine dikkat çekti. NATO'cu darbe tehlikesi var mı? Üst aklın " B" Planı ne?

İşte Mete Yarar'ın bu soruya verdiği çarpıcı yanıt: 

"Ardan Zentürk bir köşe yazısı yazdı ve yeni bir darbe tehlikesinden bahsetti. Bu darbenin NATO'cu askerler tarafından planlandığı iddiası var. Ben Ardan Bey'in yazdıklarını önemsiyorum. Kulağı deliktir. O bakımdan yazdığı yazı çok çok önemli. 

Bütün darbelerin geçmişine bakıldığında NATO ile ilişkili grupların yaptığını görürsünüz. Bütün darbelerin NATO tandanslı olduğu söylenebilir.

Bu darbeler yapılırken genellikle geçmişte çalıştıkları kişileri kullandıkları görüülmüştür. Bunlar genelde ABD'de eğitim almış askerler oluyor.

Türkliye'yi yıkmak isteyen üst aklın "B" planı ne? Bunların sadece "A" planı mı vardı? Sadece FETÖ üzerinden mi yapacaklar dı bunu? "B" planı yok muydu?

Darbecilerin en büyük güçleri bizim hafızamızdır. Biz unutursak güçlenirler. Ama biz 15 Temmuz'u unutmazsak başaramayacaklardır. Onlar bize rağmen bu darbeyi yapamazlar."

 

Üst aklın " B" planı ne? ile ilgili etiketler Mete Yarar 15 Temmuz darbe girişimi Darbe
GÜNÜN VİDEOSU

Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn, önce tehdit edildi sonra darp edildi!

Zor günler geçiren 1.'lig ekiplerinden Sakaryaspor’un kulüp Başkanı Gökhan İn saldırıya uğradı. Alacak verecek meselesi yüzünden olduğu iddia edilen tartışmada Gökhan İn'in saldırıya uğradığı anlar kameraya yansıdı.