Metin Arolat'ın ölmeden önce sahnedeki son görüntüleri ortaya çıktı

Kozyatağı Hilton'da sahne alan ve şarkı söylerken kalp krizi geçirerek vefat eden şanatçı Metin Arolat'ın üzücü geceden yeni bir videosu ortaya çıktı. 52 yaşındaki Arolat sahnede gülümseyerek performans sergilediği anlar görenleri duygulandırdı.

Sahnede kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden sanatçı Metin Arolat'ın son performansından yeni bir video ortaya çıktı. "Belki yeni bir aşk başlar" cümlesi geçen şarkısını seslendiren Arolat'ın "İnşallah" dediği duyuluyor.

52 yaşındaki şarkıcıya ilk müdahale sahnede yapılmış ve gelen sağlık ekiplerince sahnede kalbi yeniden çalıştırılmıştı. Metin Arolat ambulansla hastaneye götürülürken can vermişti.

CENAZESİ BUGÜN

Şarkıcı Metin Arolat’ın cenazesi dün Adli Tıp Kurumundan ablası Fatoş Alkan tarafından alındı. Arolat’ın ablası basın mensuplarına kısa bir açıklama yaparken gözyaşlarına hakim olamadı.

Cenazenin bugün Teşvikiye Caminde öğlen kılınacak cenaze namazının ardından İzmir’e götürüleceği öğrenildi. 

METİN AROLAT KİMDİR?

Metin Arolat, 28 Mayıs 1972'de İzmir'de dünyaya geldi. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi

İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nden mezun oldu. İstanbul'da ilk olarak Osman Üstündağ'ın reklam ajansında yönetmen yardımcısı olarak iş hayatına başlarken, çalıştığı bir kısa film Cannes Film Festivali'nde Altın Aslan ödülünü aldı. Arolat, bir süreliğine Amerika'ya gidip Chicago'da Illinois Üniversitesinde reklamcılık eğitimi aldıktan sonra, Türkiye'ye dönüp Tarkan'ın klip çekimlerini yapan ekipte çalışmaya başladı.

1995 yılında Ayrılık Olmaz isimli albüm ile müzik piyasasına giriş yapan Metin Arolat, hem yönetmenlik hem şarkıcılık kariyerini birlikte yürüttü. "Karavan", "Yine Bir Başıma", "Lütfen Yaz Gelsin", "Çok Daha Ötesi", "Kabul Et" gibi albüm çalışmalarına imza atan Metin Arolat, birçok markanın reklam filmlerinde de yönetmenlik yaptı.

Metin Arolat'ın ölmeden önce sahnedeki son görüntüleri ortaya çıktı - Resim : 2

Metin Arolat'ın ölmeden önce sahnedeki son görüntüleri ortaya çıktı ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Alman polisi bacak kadar çocuğu Filistin bayrağı sallıyor diye gözaltına aldı

Berlin'de Filistin yanlısı bir gösteri sırasında Alman polisinin Filistin bayrağı sallayan bir çocuğu kovalaması sosyal medyada gündem oldu. Utanç verici görüntüler tepki çekerken, çocuğun gözaltına alındığı öğrenildi.