Metris Cezaevi'nde hareketli anlar! İletişim Başkanlığı'ndan açıklama!

İstanbul'daki Metris Cezaevi'nde akşam saatlerinde yaşanan hareketlilik dikkat çekti. Sosyal medyada gündem olan görüntülerde cezaevi önünde çok sayıda itfaiye ve ambulansın beklediği görüldü. İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi konu ile ilgili açıklama yaptı.

Esenler'de bulunan Metris Cezaevi'nin önüne akşam saatlerinde çok sayıda itfaiye ve ambulans sevk edildi. Vatandaşların çektiği videolarda ekiplerin bir süre cezaevi önünde beklediği ardından ise itfaiye araçlarının giriş yaptığı görüldü.

Metris Cezaevi sosyal medyada da gündem olurken, konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

İLETİŞİM BAŞKANLIĞI'NDAN AÇIKLAMA

Esenler'de bulunan Metris Cezaevinde meydana gelen yangın ile ilgili İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi tarafından açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada yangının çıkış nedeni olarak bir mahkumun yatağını ateşe verdiği belirtildi.

DMM tarafından yapılan açıklamanın tamamı şöyle:

"İstanbul'un Esenler ilçesinde bulunan Metris 1 Nolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda bir mahkum yatağını ateşe vermiştir. Alevler yangına dönüşmeden personel tarafından kısa sürede söndürülmüş, ihtiyaten itfaiye çağrılmıştır. Metris Cezaevi'nde herhangi bir yangın durumu söz konusu olmadığı gibi olaydan etkilenen mahkum veya personel de olmamıştır."

Metris Cezaevi'nde hareketli anlar! İletişim Başkanlığı'ndan açıklama! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Bülent Ersoy, Türkiye güzeli İdil Bilgen'i değerlendirdi: Erkek suratlı!

Bülent Ersoy, Miss Turkey’de birinci seçilen İdil Bilgen’i değerlendirdi. Ersoy, “Bu şimdi güzel mi? Bu çocuk biraz erkek suratlı, Şabaniye gibi. Genç çocuk ama kırmayalım tabi üzmeyelim.” dedi.