MEVLÜT YÜKSEL GAZİANTEP SOKAKLARINDA: GAZİANTEPSPOR ÇOK İYİ, KESİN KÜME DÜŞER!

SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel, Gaziantep FK’nın ligdeki mücadelesini Şahinbey ilçesi Atatürk Bulvarı’nda bulunda bulunan vatandaşlara sordu...

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin şampiyonluk mücadelesi verdiği Süper Lig’de 2023 - 2024 sezonunun bitmesine sayılı günler kaldı.

Bazı takımlar hayal kırıklığı yaşarken, bazıları da büyük sevinç yaşadı.

Bu sezon Süper Lig'de 17, 18, 19 ve 20’inci sıraları alan 4 takım TFF 1. Lig’e düşecek. TFF 1. Lig'den ise üç takım, Süper Lig'e yükselecek. Böylece 2024-25 sezonunda Süper Lig'de 19 takım mücadele edecek.

Sezonun bitimine kısa bir süre kala küme düşme hattındaki sıkı mücadele de sürüyor.

İstanbulspor'un haftalar önce düşmesi kesinleşirken Gaziantep FK, Pendikspor, Hatayspor, Fatih Karagümrük, Ankaragücü, Konyaspor ve Kayserispor’un aralarında oynayacakları maçlar direkt olarak etki edecek.

Gaziantep’e giden SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel, Gaziantep FK’nın ligdeki mücadelesini Şahinbey ilçesi Atatürk Bulvarı’nda bulunda bulunan vatandaşlara sordu.

İşte birbirinden ilginç yanıtlar…

Yüksel'in mikrofonuna konuşan vatandaş verdiği yanıtla şaşırttı: ‘Gaziantepspor çok iyi durumda. Gittikçe daha iyiye gidiyor. Kesin küme düşer!’

‘’HATAYSPOR MAÇINI ELİMİZLE KAÇIRDIK. KENDİ KALEMİZE BİLE ATTIK’’

Hatayspor maçındaki kaybı ‘Elimizle maç verdik’ ifadeleriyle tanımlayan vatandaş, ‘’Gaziantep FK’nın durumu çok kötüye gidiyor. Geçen hafta Hatayspor’a elimizle maç verdik. 86’da penaltıyı atamadı. Kümeye gitmemizin sebebi de penaltıdır. Üstelik kendi kalemize de attık. Elimizle kaçırdık. Penaltı Gaziantep FK’nın kaderiydi. Gaziantep FK 1.Lig’e düşer. Kendi evimizde puanları kaybettik. Yönetimde mi, sporcularda mı sorun var? Bilinmiyor ama bence yönetimde sorun var. Yönetim paralarını vermez ise futbolcu oynamaz.‘’ dedi.

‘’GAZİANTEP FK TAKTİK HATASI YAPIYOR. GERİ ÇEKİLMEDEN HÜCUM YAPMASI LAZIM’’

Gaziantep FK’nın hücum taktiği yapması gerektiğini belirten taraftar, ’’Gaziantep FK’nın durumu iyi değil. Gol atarken geri çekiliyor, basit gol yiyor. Taktik hatası yapıyor. Sürekli hücum yapması lazım. Futbolcular oynayamıyor, teknik direktörü oyunu çeviremiyor. Çok kötü durumdayız. Şampiyonluğa giden bir takım olan Gaziantep FK bu hale düştü.’’ sözlerini kullandı.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

MEVLÜT YÜKSEL GAZİANTEP SOKAKLARINDA: GAZİANTEPSPOR ÇOK İYİ, KESİN KÜME DÜŞER! ile ilgili etiketler Gaziantep FK Şahinbey Gaziantep Süper Lig Hatayspor

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.