MHP'li Yönter: Türkiye’nin bu yükselişi birilerini kudurtuyor, DEM’lenmiş CHP’ye bakın...

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, CHP'yi ağır sözlerle eleştirerek "DEM’in eteğinin altında saklanmakla" suçladı. Yönter, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin zaman zaman speküle edilen sağlık durumuyla ilgili ise "Liderimiz dimdik ayakta, sapasağlam" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Lideri Devlet Bahçeli'nin bir süre önce sosyal medyada speküle edilen sağlık duruşu hakkında açıklama yapan Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, Bahçeli'yi hedef alan sosyal medya üzerinden yürütülen dezenformasyonla alakalı çabaların tespit edildiğini ve gerekli bilgilerin İçişleri Bakanlığıyla paylaşıldığını belirtmişti.

MHP Lideri'yle ilgili dün akşam da diğer Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, "İftira atanlarla hesaplaşacağız, helalleşmeyeceğiz." dedi.

Yönter, katıldığı televizyon programında "Devlet Bahçeli’nin duruşu, Türk tarihinin bugüne kadarki yaşanmış büyün hadiselerin muhassalasıdır. Liderimiz dimdik ayakta, sapasağlam" diye konuştu.

"ENFLASYON DÜŞÜYOR"

İzzet Ulvi Yönter'in açıklamalarından satırbaşları şöyle:

"Özgür Bey normalleşmeden ne anladığını bir türlü anlatamadı. Onun normalliği PKK ve DEM’in eteğinin altında saklanmak. Türkiye’de her şey normal. Siyasal istikrar var mı? Var. Sorunlarımız yok mu? Var. Bir iktidar sorunumuz hamd olsun yok. Türkiye ekonomik meseleleri günden güne pek tabi çözüyor, enflasyon düşüyor."

"TÜRKİYE’NİN YÜKSELİŞİ BİRİLERİNİ KUDURTUYOR"

"Yunanistan Savunma Bakanı Meis Adası’na gelmiş bize meydan okuyor. Balkanlar, Bulgaristan’da hala siyasal istikrar sağlanmış değil. Güneyimize bakın, kimin eli kimin cebinde belli değil, tam bir kaotik durum var karşımızda. Kafkaslar sıkıntılı, bir istikrar adası olarak Türkiye sivrilmiş vaziyette. Türkiye’nin bu yükselişi birilerini kudurtuyor, hazmedemiyorlar. DEM’lenmiş CHP’ye bakın, PKK’ya bakın, Türk düşmanlarına bakın."

YENİ ANAYASA KONUSU

Herkesi içine alan etnikçi bir Anayasa olmayacakmış? Anayasanın neresinde etnik kimlik var. Türk bu milletin can damarıdır. Devlet Türk, millet Türk, vatan Türk, bayrak Türk. Türk bir ırkçılığı işaret edilen anlayışla tabir edilemez. Herkes Türk milletinin eşit, onurlu birer fertleri biz özbeöz kardeşiz. Türk ile Kürdün arasında mayın döşemeye çalışan kim varsa haindir. Anayasa konusunda yapıcı, tavrımızı devam ettiriyoruz.

Genel başkanımız bunun bir an evvel sonuçlanmasını arzu ediyor. Geçtiğimiz perşembe günkü basın toplantısında kamuoyunda bunu deklare etti. Samimiyseler buyursunlar gelsinler. Bizim Anayasa taslağımız hazır. Muhtemelen AK Parti de tamamlamıştır. Heyetler bir araya gelir madde madde değerlendirilir."

 

MHP'li Yönter: Türkiye’nin bu yükselişi birilerini kudurtuyor, DEM’lenmiş CHP’ye bakın... ile ilgili etiketler MHP Devlet Bahçeli
GÜNÜN VİDEOSU

Şehit Maşallah Abakay'ın son görüntüleri! "Dedeleri tarih yazan torunlar, tarih yazar"

Acı haberi sevenlerini yasa boğan şehit Maşallah Abakay'ın son görüntüleri yürekleri dağladı. Abakay'dan geriye kalan görüntülerde şehidin 'Burası Irak' sözleriyle; "Dedeleri tarih yazan torunlar, tarih okumakla yetinmez, tarih yazar." ifadelerini kullandığı görüldü.