Michael Valkanis'ten övgü dolu sözler: 15 yaşındaki kalecimizle gurur duyuyorum!

Süper Lig'in ilk hafta maçında Adana Demirspor, deplasmanda Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup oldu ve sezona puansız başladı. Mücadele sonrası Mavi-Lacivertliler'in Teknik Direktörü Michael Valkanis, Deniz Eren Dönmezer hakkında övgü dolu sözlerde bulundu.

Süper Lig'in ilk hafta maçında Adana Demirspor, deplasmanda Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup oldu ve sezona puansız başladı.

Mücadele sonrası Mavi-Lacivertliler'in Teknik Direktörü Michael Valkanis, Deniz Eren Dönmezer hakkında övgü dolu sözlerde bulundu.

''HER ŞEYLERİNİN YÜZDE YÜZÜNÜ VERDİLER''

"Zor maç olacağını biliyorduk. Fenerbahçe ligin saygıdeğer önemli ekiplerinden biri. Bizden önce ciddi rakiplere karşı oynadığından hazırlık aşamasında bizden daha hazırdılar. Oyun performansına bakacak olursak takım performansında oyuncularımla gurur duyuyorum çünkü taktik disipline ellerinden geldiğince bağlı kalmaya çalıştılar. Her şeylerinin yüzde yüzünü verdiler." 

''15 YAŞINDA KALECİMİZ, GERÇEKTEN KENDİSİYLE GURUR DUYUYORUM''

"Topun hakimiyetinin bizde olması gerekiyordu. Oyuncularımla gurur duyuyorum. Bu akşam 15 yaşında kalecimiz, gerçekten kendisiyle gurur duyuyorum. Maç öncesi yaşıyla alakalı sorular gelmişti bana ama bir oyuncunun yaşı değil neler verdiği önemli. Potansiyele sahip çok iyi bir oyuncu. 50 bin taraftar karşısında bu performansı sergilemesinden gurur duyuyorum."

 

Michael Valkanis'ten övgü dolu sözler: 15 yaşındaki kalecimizle gurur duyuyorum! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Adana Demirspor Süper Lig Trendyol Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Sakarya'daki makarna fabrikasındaki patlamadan sağ çıkan işçi dehşet anlarını anlattı

Sakarya'nın Hendek ilçesinde bulunan OBA Makarna'nın fabrikasında dün patlama yaşanmış, olayda 1 işçi ölürken 30 işçi de yaralanmıştı. Faciadan yaralı kurtulmayı başaran işçilerden Ahmet Dedecan dehşet anlarını anlattı.