Michy Batshuayi'den, çok konuşulacak derbi maçı değerlendirmesi: Fenerbahçe'ye...

Süper Lig'in 3. hafta erteleme maçında Galatasaray, evinde hata yapmayarak Gaziantep FK'yi 3-1 mağlup etti. Mücadele sonrası Sarı-Kırmızılılar'da Michy Batshuayi, derbi ile ilgili çok konuşulacak değerlendirmelerde bulundu.

Süper Lig'in 3. hafta erteleme maçında Galatasaray, evinde hata yapmayarak Gaziantep FK'yi 3-1 mağlup etti.

Mücadele sonrası Sarı-Kırmızılılar'da Michy Batshuayi, derbi ile ilgili çok konuşulacak değerlendirmelerde bulundu.

''FENERBAHÇE'YE GOL ATMAK VE KAZANMAK İÇİN ORAYA GİDECEĞİM''

"İyi maç oynadık. Fenerbahçe derbisi öncesinde güven kazandık. Fenerbahçe maçına gitmek benim için özel durum. Fenerbahçe'ye gol atmak ve kazanmak için oraya gideceğim."

''GALATASARAY'A KATKI VERMEK İÇİN BURADAYIZ''

"Üç tane büyük forvet var, hepimiz Galatasaray'a katkı vermek için buradayız. Hep beraber uyum yakaladık. Galatasaray'ı zaferlere taşımamız gerekiyor."

 

Michy Batshuayi'den, çok konuşulacak derbi maçı değerlendirmesi: Fenerbahçe'ye... ile ilgili etiketler Galatasaray Gaziantep FK Süper Lig Trendyol Süper Lig Michy Batshuayi Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

Tasmasız kangal minik köpeği sahibinin gözü önünde parçaladı, kadın kalp krizi geçirdi

Ataşehir'de Toffy isimli köpeğini site bahçesinde gezdirmeye çıkaran kadın hayatının şokunu yaşadı. Sahipleri tarafından serbest bırakılan kocaman kangal köpeği, poddle cinsi minik köpeği parçalayarak öldürdü. Saldırıya bir türlü engel olamayan Leyla Kezer isimli hayvan sever kalp krizi geçirdi.