Michy Batshuayi'den dikkat çeken açıklama: Icardi zeki bir oyuncu, aynı Mertens gibi!

Süper Lig'in ilk hafta maçında Galatasaray evinde Hatayspor'u 2-1 mağlup ederek sezona 3 puanla başladı. Mücadele sonrası Sarı-Kırmızılılar'da yeni transfer Michy Batshuayi, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'in ilk hafta maçında Galatasaray evinde Hatayspor'u 2-1 mağlup ederek sezona 3 puanla başladı.

Mücadele sonrası Sarı-Kırmızılılar'da yeni transfer Michy Batshuayi, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"SAHAYA İLK GİRİŞİM VE GOLÜM''

"Sahaya ilk girişim ve golüm. Aynı zamanda ilk kazandığımız maç. Bundan dolayı çok mutluyum. Taraftarımız önünde de bunu yapmaktan mutluyum. Bugün izlediğiniz Galatasaray, en iyi Galatasaray değildi. Daha çok çalışıp daha iyi galibiyetler alacağız."

''KARŞI TAKIMIN DEFANSININ CANINI YAKARIM"

"Fenerbahçe'de de oyuna sonradan girsem veya ilk 11'de başlasam hep gol attım. Sahaya girip işimi yaparım ve golümü atıp karşı takımın defansının canını yakarım."

''ICARDI ZEKİ BIR OYUNCU''

"Icardi ile oynamak çok kolay. Penaltı olduğunda topu bana vermek istedi. Icardi zeki bir oyuncu, aynı Mertens gibi. Bu tarz oyuncularla daha kolay takıma uyum sağlıyorsunuz."

 

Michy Batshuayi'den dikkat çeken açıklama: Icardi zeki bir oyuncu, aynı Mertens gibi! ile ilgili etiketler Galatasaray Hatayspor Süper Lig Trendyol Süper Lig Michy Batshuayi
GÜNÜN VİDEOSU

Sakarya'daki makarna fabrikasındaki patlamadan sağ çıkan işçi dehşet anlarını anlattı

Sakarya'nın Hendek ilçesinde bulunan OBA Makarna'nın fabrikasında dün patlama yaşanmış, olayda 1 işçi ölürken 30 işçi de yaralanmıştı. Faciadan yaralı kurtulmayı başaran işçilerden Ahmet Dedecan dehşet anlarını anlattı.