Michy Batshuayi'den ilk açıklama: Şampiyonlar Ligi'nde yeniden oynayacağım için mutluyum!

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe forması giyen Michy Batshuayi, Galatasaray'la resmi sözleşme imzaladı. Belçikalı santrfor, imza sonrası Sarı-Kırmızılılar'ın YouTube kanalında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe forması giyen Michy Batshuayi, Galatasaray'la resmi sözleşme imzaladı.

Belçikalı santrfor, imza sonrası Sarı-Kırmızılılar'ın YouTube kanalında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

''GALATASARAY, BİRKAÇ SENEDEN BERİ BENİ İSTİYORDU''

2026-2027 sezonu sonuna kadar Galatasaray ile sözleşme imzalayan Michy Batshuayi, "Çok mutluyum. Galatasaray, büyük bir kulüp. Çok sık şampiyonluk yaşayan bir takım ve bu, bir oyuncu için çok önemli. Galatasaray, birkaç seneden beri beni istiyordu. Kaderin bizi bir araya getirdiğini düşünüyorum. Allah'ın yardımıyla bu formayı giyeceğim. Gurur duyuyorum." ifadelerini kullandı.

"UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE YENİDEN OYNAYACAĞIM İÇİN MUTLUYUM''

Sarı-Kırmızılılar'da takımda 44 numaralı formayı giyecek olan Belçikalı santrfor, "Galatasaray'ın bana duyduğu güvene karşılık çok çalışarak iyi sonuçlar almaya devam edeceğim. Yapmam gerekenleri yerine getireceğim. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yeniden oynayacağım için mutluyum. Bu statta oynamak muhteşem bir deneyim olacak. İnanılmaz bir taraftara sahibiz. Bu, bana daha çok çalışarak gol atma isteği veriyor." şeklinde konuştu.

''ÜÇ BÜYÜK TAKIMDA DA OYNAMIŞ OLACAĞIM''

Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin ardından Galatasaray'a transfer olarak 3 büyük takımın formasını giyen ilk yabancı futbolcu ünvanına sahip olacak 30 yaşındaki futbolcu, "Süper Lig her geçen gün daha iyi bir hale geliyor. Üç büyük takımda da oynamış olacağım. Bu, çok büyük bir onur." değerlendirmesinde bulundu.

MICHY BATSHUAYI'NİN SÖZLEŞME DETAYLARI

Galatasaray'dan KAP'a yapılan açıklamada; "Profesyonel futbolcu Michy Batshuayi-Atunga ile transferi konusunda 3 sezon için anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya 2024-2025 sezonu için 1.500.000 euro, 2025-2026 sezonu için 1.000.000 euro, 2026-2027 sezonu için 500.000 euro tutarında imza ücreti ödenecek olup her bir Futbol sezonu için net 3.000.000 euro sezonluk ücret ödenecektir" denilmişti. 

ÜÇ BÜYÜK KLULÜPTE FORMA GİYEN İLK YABANCI

Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin ardından bu kez Galatasaray'ın yolunu tutan Michy Batshuayi, üç büyük kulübün de formasını giyen ilk yabancı futbolcu ünvanına sahip olacak. Türkiye serüvenine ilk olarak 2021-2022 sezonunda Beşiktaş'ta Chelsea'den kiralık olarak başlayan Belçikalı santrfor, forma giydiği 42 resmi maçta 14 kez golle buluştu.

Michy Batshuayi'den ilk açıklama: Şampiyonlar Ligi'nde yeniden oynayacağım için mutluyum! ile ilgili etiketler Galatasaray Michy Batshuayi Transfer
GÜNÜN VİDEOSU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan gol sevinci!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek finalinde Türkiye ile Hollanda arasında oynanan karşılaşmayı tribünden izliyor.