Milli maç öncesi Leipzig'de yer gök kırmızı-beyaz!

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) son 16 turu maçında, Avurturya Milli Futbol Takımı ile A Milli Futbol Takımı'mız kozlarını paylaşacak. Tarihi mücadele öncesi binlerce Türk taraftar, coşkusuyla Leipzig sokaklarını adeta kırmızı-beyaza çevirdi.

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) son 16 turu maçında, Avurturya Milli Futbol Takımı ile A Milli Futbol Takımı'mız kozlarını paylaşacak.

Tarihi mücadele öncesi binlerce Türk taraftar, coşkusuyla Leipzig sokaklarını adeta Kırmızı-Beyaz'a çevirdi.

MİLLİLERE BÜYÜK DESTEK

Bu müsabaka öncesinde Türk taraftarlar, Leipzig meydanında toplandı.

Burada binlerce Türk taraftarı meşaleler yakıp, tezahüratlar söyleyerek millilere destek oldu.

Sokakları kırmızı-beyaza çeviren taraftarlar, daha sonra maçın oynanacağı stadyuma yürüdü.

TARAFTARLARIN İNANCI TAM

Almanya ve çevre ülkelerde yaşayan, Türkiye’den de maça gelen taraftarlar, Ay-Yıldızlılar'ın Avusturya'yı mağlup edip çeyrek finale yükseleceğini söyledi.

Türkiye - Avusturya eşleşmesinin galibi, çeyrek finalde Romanya - Hollanda eşleşmesinin tur atlayanı ile 6 Temmuz'da Berlin'de oynayacak.

Milli maç öncesi Leipzig'de yer gök kırmızı-beyaz! ile ilgili etiketler Avusturya Türkiye Euro 2024 Avrupa Şampiyonası A Milli Futbol Takımı Almanya

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Köpeksever bir kadın mahalle sakinlerini tahrik edip kavga etti!

Her yıl onlarca vatandaşımıza saldırarak hayatını zindan eden ve öldürülen başıboş sokak köpeklerini izinsiz bir şekilde besleyen köpeksever bir kadın, kendisine tepki gösteren mahalle sakinleriyle kavga etti.