Miss Turkey'de juri koltuğunda oturuyordu! Gizem Karaca'dan İdil Bilgen'i hedef alan yorumlara yanıt

Miss Turkey 2024 güzellik yarışmasının sonucu tartışma yarattı. Türkiye güzeli seçilen İdil Bilgen, günlerdir eleştirilerin hedefinde. Bilgen'e dair yapılan "Şabaniye" yorumları sonrası jüride yer alan Gizem Karaca da sessizliğini bozdu.

Miss Turkey 2024 güzellik yarışmasında Türkiye güzeli seçilen İdil Bilgen, tartışmalara neden oldu. Bilgen'in Türkiye güzeli seçilmek için yeterince güzel olmadığını söyleyen birçok kişi Bilgen'i hedef alan paylaşımlar yaptı. İdil Bilgen bir anda Türkiye'nin en çok konuşulan isimleri arasına girdi.

Miss Turkey'de juri koltuğunda oturuyordu! Gizem Karaca'dan İdil Bilgen'i hedef alan yorumlara yanıt

İdil Bilgen için Şabaniye benzetmeleri yapıldı. Konu hakkında Bülent Ersoy'un İdil Bilgen'in fotoğrafını görünce "Bu şimdi güzel mi! Erkeksi hatları var, Şabaniye gibi!” demesi de tepkilere yol açtı.

Yapılan negatif yorumlar hakkında da konuşan Bilgen, "Şu an ülkemizde kadın ve çocuk cinayetleri gibi birçok acı yaşanırken bana yazılan negatif yorumları insanların kendi boşluğuna veriyorum. Bilgi sahibi olmayıp fikirleri olan insanlarımız bunlar. Yorumları hiç önemsemiyorum" dedi.

"BENİ BÜLENT HANIM'LA POLEMİĞE SOKMAYIN"

Yarışma jürisinde olan ve İdil Bilgen'in favorisi olduğunu da söyleyen Gizem Karaca da sessizliğini bozdu.

Gizem Karaca yapılan yorumları eleştirerek" Çok donanımlı, güzel bir kız. Bu benzetmeler benim zamanımda da yapılmıştı. Ben bunlara üzülüyorum" dedi.

Karaca devamında ise "İdil’e yapılan zorbalık. Hoşuma gitmiyor. Beni Bülent Hanım’la polemiğe sokmayın" ifadelerini kullandı.

Miss Turkey'de juri koltuğunda oturuyordu! Gizem Karaca'dan İdil Bilgen'i hedef alan yorumlara yanıt ile ilgili etiketler İdil Bilgen Gizem Karaca
GÜNÜN VİDEOSU

Cumhurbaşkanı Erdoğan pastanede vatandaşlarla sohbet etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da bir pastaneye ziyaret gerçekleştirip, vatandaşlarla sohbet etti.