MİT, TUSAŞ şehitlerinin kanını yerde bırakmadı! Terör hedefleri böyle imha edildi...

MİT, TUSAŞ’a yönelik gerçekleştirilen menfur saldırının ardından Suriye ve Irak’ın kuzeyinde bulunan PKK hedeflerini böyle imha etti.

Son dakika haberi: Milli İstihbarat Teşkilatı, 23 Ekim 2024 tarihinde Ankara’da, Türk Havacılık Uzay Sanayi Anonim Şirketi (TUSAŞ)’a yönelik gerçekleştirilen menfur saldırının ardından Suriye ve Irak’ın kuzeyinde bulunan PKK hedeflerini imha etti.

MİT tarafından, söz konusu operasyonlarda Suriye​'de ve Irak​'ta PKK/YPG kontrolünde örgüte ait sözde askeri, istihbarat, enerji/altyapı tesisi, lojistik ve mühimmat deposu gibi çok sayıda stratejik nokta hedef alındı.

Terör örgütü PKK/YPG'ye karşı planlanan hedefe ulaşılıncaya kadar Milli İstihbarat Teşkilatı​ operasyonlarına aralıksız devam edecek.

 

 

 

MİT, TUSAŞ şehitlerinin kanını yerde bırakmadı! Terör hedefleri böyle imha edildi... ile ilgili etiketler MİT PKK terörist terör Suriye Irak
GÜNÜN VİDEOSU

Meclis'te gergin anlar! İYİ Parti ve DEM arasında tartışma! Turhan Çömez, DEM’lilerin üzerine yürüdü

TBMM Genel Kurulu’nda İYİ Parti ve DEM Parti arasında tartışma yaşandı. İYİ Partili vekil Turhan Çömez konuşması esnasında DEM Partili milletvekillerinin sıralarına yürüdü.