MİT ve Emniyet'ten PKK'ya ağır darbe! Avustralya yapılanmasında faaliyet gösteren terörist Çiğdem Aslan yakalandı

Milli İstihbarat Teşkilatı ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü TEM Şube Müdürlüğü’nün ortak operasyonu sonucu PKK/KCK Avustralya yapılanmasında aktif faaliyet gösteren Çiğdem Aslan İstanbul Havalimanı’nda yakalandı.

Milli İstihbarat Teşkilatı ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü TEM Şube Müdürlüğü'nün ortak operasyonu sonucu PKK/KCK Avustralya yapılanmasında aktif faaliyet gösteren Çiğdem Aslan İstanbul Havalimanı'nda yakalandı.

MİT ve Emniyet'ten PKK'ya ağır darbe! Avustralya yapılanmasında faaliyet gösteren terörist Çiğdem Aslan yakalandı

Avustralya'da örgüt adına gerçekleştirilen eylem ve etkinliklere aktif katılım sağladığı tespit edilen PKK/KCK'lı Çiğdem ASLAN, MİT tarafından uzun süredir takip altındaydı. Üst düzey örgüt mensupları ile irtibatlı olan Çiğdem Aslan'ın faaliyetleri adım adım izlendi.

MİT ve Emniyet'ten PKK'ya ağır darbe! Avustralya yapılanmasında faaliyet gösteren terörist Çiğdem Aslan yakalandı - Resim : 2

Sürdürülen yakın takip neticesinde İstanbul Havalimanı'ndan Avustralya'ya gideceği tespit edilen Çiğdem Aslan, MİT ve İstanbul Emniyeti TEM Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen ortak operasyon ile kıskıvrak yakalandı.

MİT ve Emniyet'ten PKK'ya ağır darbe! Avustralya yapılanmasında faaliyet gösteren terörist Çiğdem Aslan yakalandı - Resim : 3

Gözaltına alınan PKK/KCK'lı Çiğdem Aslan, sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

MİT ve Emniyet'ten PKK'ya ağır darbe! Avustralya yapılanmasında faaliyet gösteren terörist Çiğdem Aslan yakalandı ile ilgili etiketler PKK MİT
GÜNÜN VİDEOSU

Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn, önce tehdit edildi sonra darp edildi!

Zor günler geçiren 1.'lig ekiplerinden Sakaryaspor’un kulüp Başkanı Gökhan İn saldırıya uğradı. Alacak verecek meselesi yüzünden olduğu iddia edilen tartışmada Gökhan İn'in saldırıya uğradığı anlar kameraya yansıdı.