Montella kararını verdi! İzlanda-Türkiye maçının muhtemel 11'leri belli oldu

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup’taki dördüncü maçında bugün deplasmanda İzlanda ile karşı karşıya gelecek. Türkiye-İzlanda maçının muhtemel 11'leri belli oldu. İşte Montella'nın muhtemel 11'i...

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup’taki dördüncü maçında bugün deplasmanda İzlanda ile karşı karşıya gelecek.

Ay-Yıldızlılar, grupta oynadığı ilk maçta deplasmanda Galler ile 0-0 berabere kalırken, İzmir’de İzlanda’yı 3-1, Samsun’da da Karadağ’ı 1-0 mağlup etmişti. Dördüncü maçlar öncesi grupta lider durumda bulunan Ay-Yıldızlılar, A Ligi’ne yükselme yolunda elde ettiği avantajı bugün korumayı hedefliyor. Yenilgi ve beraberlik halinde gruptaki sıralamamız değişebilir.

Ay-yıldızlı takımımız İzlanda’yı yenerse puanını 10 yapacak; Galler, bugün ağırlayacağı Karadağ’ı geçse bile 2 puan gerimizde kalacak. Kasım fikstüründeki Galler maçından alınacak galibiyet bizi A Ligi’ne taşımaya yetecek. Galler bugün puan kaybederse, bize 16 Kasım’da beraberlik de yetebilir.

Bugünkü maçın bir önemi daha var. ‘Bizim Çocuklar’ rakibini deplasmanda hiç yenemedi; Reykjavik’teki 7 maçta mağlubiyet ve 1 beraberlik alabildi; 3 gol atıp 16 gol yedi. Takımımız kötü seriye de son vermeye çalışacak.

MUHTEMEL 11'LER

İzlanda: Valdimarsson, Fridriksson, Ingason, Gretarsson, Finnisson, Sigurdsson, Gudmundsson, Willumsson, Tomasson, Oskarsson, Gudjohnsen

Türkiye: Uğurcan, Zeki, Merih, Abdülkerim, Ferdi, Okay, Orkun, Hakan, Arda, Kerem, Kenan

 

Montella kararını verdi! İzlanda-Türkiye maçının muhtemel 11'leri belli oldu ile ilgili etiketler İzlanda Türkiye A Milli Futbol Takımı
GÜNÜN VİDEOSU

Hanife Mete isimli kadın metrobüste doğum yaptı, doğum anı araç kamerasına yansıdı

Esenyurt’ta taksi bulamayıp bindiği metrobüse binen 35 haftalık hamile Hanife Mete, Cennet Mahallesi durağında doğum yaptı. Eşi Cemal Mete’nin desteğiyle doğum yapan yeni anne, sağlıklı bir erkek çocuk dünyaya getirdi. Mete ailesi, çocuğuna Yılmaz adını verdi. Metrobüste yaşanan doğum anı da araç kamerasına yansıdı.