MSB acı haberi duyurdu: 1 askerimiz şehit oldu!

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit harekat bölgesinde hain terör örgütleri tarafından düzenlenen saldırı sonucunda Astsubay Kıdemli Çavuş Bahadır Rıdvan Talay'ın şehit olduğunu bildirdi.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), tüm ülkenin yüreğini yakan bir duyur Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit harekat bölgesinde hain terör örgütleri tarafından düzenlenen saldırı sonucu Astsubay Kıdemli Çavuş Bahadır Rıdvan Talay'ın şehit olduğunu bildirdi. 

1 ASKERİMİZ ŞEHİT OLDU

MSB'den yapılan açıklamada,"Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, 12 Temmuz 2024 tarihinde, bölücü terör örgütü mensupları tarafından önceden yerleştirilen el yapımı patlayıcı maddenin (EYP) patlaması sonucu kahraman silah arkadaşımız İs.Asb.Kd.Çvş. Bahadır Rıdvan TALAY şehit olmuş, bir kahraman silah arkadaşımız yaralanmış ve derhal hastaneye sevk edilerek tedavisine başlanmıştır.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı silah arkadaşlarımıza acil şifalar dileriz." denildi.

MSB acı haberi duyurdu: 1 askerimiz şehit oldu! ile ilgili etiketler Milli Savunma Bakanlığı Türk Silahlı Kuvvetleri asker Şehit Irak Kuzey Irak terör
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.