Mucize Doktor 31. Bölüm Full izle

Mucize Doktor 31. Bölüm Full izle 1 Ekim 2020 tarihli FOX TV dizisi son bölümü full hd halinde Mucize Doktor tek parça izleme linki haberimizde.

Mucize Doktor 31. Bölüm Full izle! Başrollerinde Taner Ölmez ile Onur Tuna’nın oynadığı Mucize Doktor dizisi 31. Bölüm ile 1 Ekim Perşembe akşamında FOX TV ekranlarında olacak. Dizi bitiminde Mucize Doktor 31. Bölümü ile FOX Play platformunda yayında olacak.

Mucize Doktor son bölümünde; Ali artık köşeye iyice sıkışmıştır. Zaman hızla ilerlerken hem Adil hem de bebek için bir özüm bulunması gerekmektedir.

Mucize Doktor 31. Bölüm Full izle

Doktor Ali kendisini oldukça korkutan iki korkunç gerçek ile yüz yüze kalır. Adil’in durumu oldukça kötüleşirken Ferda’nın babasının ameliyat olmama kararından vazgeçmediği hadisesine bir çözüm bulamaz. Bebeğinin akıbetinin ne olacağı ise henüz belli değildir.

Ferman’dan gelen bütün baskılara rağmen Beliz katiyen bebeği evlat edinme çabası içerisine girmez. Zaman artık hem Adil, hem de bebek için oldukça darlaşmıştır. Ancak son anda Ali’nin yüreğinden gelen bir çözüm herkes için yeni bir umut kapısını ardına kadar açacaktır.

MUCİZE DOKTOR 31. BÖLÜM İZLEME İÇİN TIKLAYINIZ

Mucize Doktor 31. Bölüm Full izle ile ilgili etiketler Mucize Doktor Mucize Doktor 31. bölüm mucize doktor son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kocamustafapaşa'da istismar iddiasına baltalı saldırı; adamın motosikletini parçaladı

İstanbul Kocamustafapaşa'da bir baba, kızının "beni istismar ediyor" diye şikayet ettiği adama baltayla saldırdı. Şüpheli olay yerinden kaçarıp canını zor kurtarırken yaşananlar cep telefonu kamerasına yansıdı.