Mucize Doktor 55.Bölüm izle

Mucize Doktor 55.Bölüm izle full olarak 25 Mart Perşembe akşamında FOXPlay de. Başrollerinde Taner Ölmez’in oynadığı Mucize Doktor dizisi son bölümünde yaşananlar ile ilgili tüm detaylar burada.

Başrollerinde Onur Tuna ile Taner Ölmez’in oynadığı Mucize Doktor dizisi 55.Bölüm ile 25 Mart akşamında FOX TV ekranlarında yayınlandı. Mucize Doktor son bölümünde; Asker uğurlamasında korkunç bir zincirleme trafik kazası yaşanmış ve hastane alarma geçmiştir.

Ferman asistanları ile beraber olay yerine hareket etmiştir. Can pazarı devam ederken başka hastaneden bir başka doktor Ali’yi sıkıştırmaktadır. Herkes limitinin son anına kadar test edilirken ortalıkta aslında Ferman yoktur.

Mucize Doktor 55.Bölüm izle

Hastane fazlasıyla yoğun bir hal almıştır. Adil Erinç Fonu ve acilden vakalar birbiri ardına gelmeye devam ederken kimsenin Nazlı’nın uğradığı saldırının şokunu atma fırsatı bile olmamıştır. Hepsinin üstüne Vuslat’ın çok eski bir arkadaşının da hastalanması işleri içinden çıkılmaz bir noktaya kadar getirmiştir.

Şiddete meyyal bir hasta Nazlı’ya kafayı takmıştır. Vuslat arkadaşını kurtarabilmek adına bütün hastaneyi seferber etmiştir.

Mucize Doktor 55.Bölüm Full İzlemek İçin Tıklayınız

Mucize Doktor 55.Bölüm izle ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

TERÖR SALDIRISININ GÖRÜNTÜLERİ TUSAŞ saldırganları taksiyle geldi: 1'i kadın 3 terörist

Son Dakika Haberi... Kahramankazan'daki TUSAŞ yerleşkesine gerçekleştirilen terör saldırısının detayları yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Üç terörist ticari taksiyle geldi. Burada el bombası attı. Teröristlerden ikisi olay yerinde etkisiz hale getirildi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Bu hain terör saldırısı, Türkiye’nin savunma sanayinde elde ettiği başarıları hedef almıştır" dedi.