Müge Anlı evleniyor mu? Müge Anlı evlilik hazırlığı mı yapıyor? Hamile mi?

Müge Anlı evleniyor mu? ATV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının güzel sunucusu Müge Anlı'nın evleneceğine dair iddiar ortaya atıldı. Birçok kişi Müge Anlı'nın düğün hazırlığı yapıp yapmadığını merakla arama motorlarından araştırmaya devam ediyor. Peki, Müge Anlı evleniyor mu? Müge Anlı evlilik hazırlığı mı yapıyor? Detaylar haberimizde...

Müge Anlı evleniyor mu? Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, hafta içi her gün ATV ekranlarında Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunuculuğunu üstleniyor. Koronavirüs önlemleri sebebi ile programın özet bölümü ekranlara gelmeye devam ediyor. Sosyal medyada son zamanlarda konuşulan konulardan biri ise Müge Anlı'nın evlilik hazırlığı yaptığı oldu. İddiaların doğru olup olmadığı merakla araştırılmaktadır. Peki, Müge Anlı evleniyor mu? Müge Anlı evlilik hazırlığı mı yapıyor? Detaylar haberimizde...

Müge Anlı evleniyor mu? Programının neden kaldırıldığı ortaya çıktı!

MÜGE ANLI EVLENİYOR MU?

Korona virüs salgını nedeniyle ATV’de yayınlanan programına ara verildiği açıklanan Müge Anlı ile ilgili evlilik hazırlıkları yaptığı iddiası ortaya atıldı. Güzel sunucudan henüz bir açıklama gelmedi.

 Müge Anlı, daha önce yaptığı açıklamada ise, “Ekranda kalmak istiyorum ve sizlerle beraber olmak istiyorum ama gün gün belirli kısıtlamalar artıkça çok istememize rağmen canlı olarak ekranda bulunamayabiliriz.

Gelmek isteyeni davet edememek fırsat eşitsizliğine de neden oluyor. Ekranı boş bırakmayız, sevdiğiniz programlardan kolajlar hazırlarız. Sizlerle beraber oluruz. Ekranda değiller, aman hastalandılar mı diye bir şey aklınıza gelmesin. İnşallah sağlıkla, mutlulukla, huzurla yeniden beraber olabiliriz” ifadelerine yer vermişti.

Müge Anlı neden yok, haftaya var mı? Müge Anlı yeni bölüm ne zaman ...

MÜGE ANLI KİMDİR?

Müge Anlı, 19 Aralık 1973 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Babası İhsan Anlı'dır.
Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun oldu. Yüksek lisansını ise Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde hukuk üzerine yaptı.2008'de gazeteci Burhan Akdağ'dan boşandı. Bu evlilikten 1 kızı oldu.Televizyon hayatına ilk olarak magazin alanında başlayan Anlı, diğer bir magazinci Şenay Düdek'le Kanal D'de yaptığı Dobra Dobra adlı magazin üzerine sohbetlerin olduğu ve konukların ağırlandığı bir program yapmıştır. Bir sezon birlikte program yaptıktan sonra, aynı programa Düdek Cenk Eren'le FOX'ta, Anlı ise Pakize Suda'yla Kanal D'de devam etmiştir.Dobra Dobra'daki sunuculuk deneyimi ile magazinciliği bırakıp tam anlamıyla sunuculuğa geçti; atv'de yayınlanan kendine ait Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı tartışma programını sunmaya başladı. Programda, kaybettiği yakınlarını arayan kişiler ağırlanmakta, işleyeni belli olmayan veya işleyenin hâlâ bulunamadığı cinayetler aydınlatılmaktadır.Tatlı Sert'in dışında, 2010 televizyon sezonunda, daha önceden Sinan Çetin yapmış olduğu Film Gibi adlı programla aynı formatta bir programı atv'de sundu.Müge Anlı ile Mektubunuz Var adlı programda, yaşadığı çeşitli olaylardan dolayı yakınlarıyla görüşemeyen, onları bulamayan kişiler konuk edildi.

 

GÜNÜN VİDEOSU

Şehirlerarası otobüste can pazarı! Seyir halindeyken alev aldı

Bursa'nın Kestel ilçesinde 35 yolcunun bulunduğu otobüs seyir halindeyken alev aldı. Aracı yol kenarına çeken şoför, yolcuları tahliye ederken, alev alev yanan otobüs kullanılamaz hale geldi.