Müge Anlı ile Tatlı Sert'te cinayet itirafı: Babamı annem ve sevgilisi öldürdü!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan 4 kardeş çarpıcı bir itirafta bulundu. Babalarının annesi ve sevgilisi tarafından öldürüldüğünü iddia eden kardeşler herkesi şoke etti.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan 4 kardeş çarpıcı bir itirafta bulundu. Babalarının anneleri Emine ve sevgilisi Şehmus tarafından öldürüldüğünü iddia eden kardeşler herkesi şoke etti.

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te cinayet itirafı: Babamı annem ve sevgilisi öldürdü!

CİNAYET İDDİALARINI GÜÇLENDİREN SÖZLER!

Karabük'te canlı yayına bağlayan bir izleyici cinayet işlemekle suçlanan anne Emine hanım ile yaptığı son konuşmayı anlattı. İzleyicinin anlattıkları ağızları açık bıraktı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te cinayet itirafı: Babamı annem ve sevgilisi öldürdü! - Resim : 2

İzleyici, ''Emine hanım bana dedi ki, çocuklarım Müge Anlı ile Tatlı Sert'e katılmışlar. Çocuklarım beni babalarını öldürmekle suçluyor. Bizim ne olacağımız belli olmaz, belki bizi alırlar sana vekalet vereyim. Evi satacağım.'' dedi. Evlatları tarafından cinayetle suçlanan ve gözaltına alınacağını düşünen anne Emine'nin sözleri cinayet iddialarını güçlendirdi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te cinayet itirafı: Babamı annem ve sevgilisi öldürdü! ile ilgili etiketler Müge Anlı İle Tatlı Sert
GÜNÜN VİDEOSU

"Kedi uzanamadığı ciğere..." Yarışma tarihinin en büyük facialarından biri yaşandı

Kim Milyoner Olmak İster'de yarışma tarihinin en büyük facialarından biri yaşandı. 20'li yaşlarında bir yarışmacı "Kedi uzanamadığı ciğere..." şeklinde başlayan atasözünün devamı nedir? sorusuna "Kış Kış yaparmış" cevabı verdi. Oktay Kaynarca sinirlerine zor hakim oldu...