Müge Anlı katledilen Narin Güran'la ilgili konuştu: Bana da çok bilgi geldi, aktaramıyorum...

Türkiye'yi yasa boğan Narin Güran cinayetiyle ilgili Müge Anlı canlı yayında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Getirilen yayın yasağına tepki gösteren Anlı, "Bu haberlere neden yayın yasağı geliyor, onu konuşmak lazım. Bana da çok bilgi geldi, aktaramıyorum" dedi.

Diyarbakır'ın Merkez Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan ve dün cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümüne ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma sürüyor.

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan 24 şüphelinin jandarmadaki işlemleri devam ediyor.

Türkiye'yi yasa boğan Narin Güran cinayetiyle ilgili Müge Anlı canlı yayında konuştu. 

"Benim dışımda kimse yayın yasağını dinlemedi. Ama yayın yapan arkadaşlarıma bir şey söylemiyorum. Bu haberlere neden yayın yasağı geliyor, onu konuşmak lazım.'' diyen Anlı , "Bana da çok bilgi geldi, aktaramıyorum şu anda ama tek söyleyeceğim şey; Son olsun. Kim 8 yaşındaki çocuktan ne ister?" ifadelerini kullandı. 

İşte Müge Anlı'nın o sözleri: 

"8 yaşındaki Narin nurlar içinde yatsın. Ne yazık ki kalplerin tüm beklentisine rağmen, zaten biliyorsunuz bu yaştaki çocukların 36 saat sonra yaşamlarından ümit kesilir, küçük Narin'imiz de hayata gözlerini yumdu.

Dün gelen haber ile bugün okula başlayacak olan Narin çuvallar içinde derede bulundu.

Bana da çok bilgi geldi, aktaramıyorum şu anda ama tek söyleyeceğim şey; Son olsun. Kim 8 yaşındaki çocuktan ne ister ?

Çocuk ve ölüm yanyana gelebilecek iki kelime değil. Çocuk kayıpları gündeme getirilmeli insanlar da bunu öğrenmeli.

Hem çocuklarımızı korumak adına hem de bu çocuklarımıza maalesef kötü eylemler yapabilecek kişilerin de önüne geçmek adına bu tarz kayıp haberlerinin gündeme gelmesi önemli.

Çok üzüldüm. Dilerim son olsun. Kötülükler bu küçük çocuklarımıza ulaşamasın"

Müge Anlı katledilen Narin Güran'la ilgili konuştu: Bana da çok bilgi geldi, aktaramıyorum... ile ilgili etiketler Müge Anlı Narin Güran Diyarbakır

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Trump'a yönelik "suikast girişiminde" bulunduğu belirtilen zanlının yakalandığı anlar paylaşıldı

Eski ABD Başkanı Donald Trump'a yönelik "suikast girişimi" olduğu belirtilen olayın zanlısının gözaltına alındığı görüntüler paylaşıldı.