Müge Anlı, Narin Güran konusuna son noktayı koydu! Sözleri üstüne alan Demet Akalın bakın ne dedi

Diyarbakır'da kaybının 19. gününde dere yatağında cesedi bulunan 8 yaşındaki Narin Güran tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Narin'in katledilmesiyle ilgili soruşturma devam ederken Müge Anlı, Narin konusuyla ilgili hakkında söylenenlere sert çıktı. Demet Akalın ise bu sözleri üstüne alınınca ortalık karıştı. Akalın, sosyal medya hesabından 'Bana sallamana gerek yok' diye yazdı.

Diyarbakır'da kaybının 19. gününde dere yatağında cesedi bulunan 8 yaşındaki Narin Güran tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Narin'in katledilmesiyle ilgili soruşturma devam ederken Müge Anlı'ya Narin konusunu programda işlemesi için sosyal medya kullanıcılarından çağrı gelmeye devam ediyor. Müge Anlı daha önce yaptığı açıklamada programın yeni sezonuna başladığında Narin Güran cinayetiyle ilgili yayın yasağı olduğunu, bu yüzden konuyu programında ele almadığını söylemişti.

'MÜGE ANLI GAZETECİLİĞİ' YORUMLARINA SERT ÇIKTI

Anlı, daha önce açıklama yapmasına rağmen konu ile ilgili mesajlar ve paylaşımlar durmadı. Anlı bugün yayınında da konu ile ilgili açıklama yaptı. Ünlü sunucu bugünkü yayınında Narin ile ilgili yapılan yayınlara 'Müge Anlı gazeteciliği' diyenlere sert çıktı.

Canlı yayında konuşan Anlı şunları söyledi:

"Geçen gün özellikle bu küçük Narin ile ilgili yapılan haberlere 'Müge Anlı yayıncılığı' deniyor Müge Anlı yayınlarının yanından bile geçmeyecek bu yayınlara 'Müge Anlı yayıncılığı' diyenleri esefle kınıyorum. Ben yayınımı yaparım nokta vuruşumu yaparım sonra tutuklanır tutuklanmaz, orası beni ilgilendirmez ben gazeteciyim ben olayı dağıtmam. Ben bir konuyu alıp da aylarca yıllarca götürmem. Benim işim o konuyu çözmek sonrası işin adli süreci."

"O yüzden herkes konuşmalarına çok dikkat etsin, Narin konusunu işlemememin sebebi bu" diyen Müge Anlı, tartışmalara son noktayı koydu.

"Halen bu konular konuşulurken adımın geçmesini esefle kınıyorum ben özellikle bu konulara girmedim. Yayına girerken yayın yasağı vardı, bana çık yayında konuş dediler. Bilmediğim, işlemediğim, muhabir göndermediğim gözüne bakıp konuşmadığım insan grubuyla ilgili nasıl yorumda bulunabilirim? Ben araştırıyorum, okuyorum, çalışıyorum. İnsan çalıştığı şey hakkında yorum yapar. Yoksa uzaktan at kafadan bilgi yarışması. Benim adımı kimse bu işlere katmasın katanları da tek tek isimleriyle cevap veririm altından kalkamazsınız. Ben özellikle işlemedim...

DEMET AKALAIN, MÜGE ANLI'NIN SÖZLERİNE YANIT VERDİ

Olayın başından bu yana Müge Anlı'nın Narin'i işlemesini isteyen Demet Akalın bu sözleri üstüne alındı. Daha yayından bir saat önce de Akalın, Müge Anlı'ya "Neden Narin'i işlemiyorsun?" diye sormuştu.

Akalın, Anlı'nın bu çıkışını üstüne alınınca şunları yazdı:

“Mügeciğim bana sallamana gerek yok! Belki seni izler de annesi insafa gelir, demiştim. Niye herkesin merak ettiği sorudan rahatsız olursun ki?!"

Müge Anlı, Narin Güran konusuna son noktayı koydu! Sözleri üstüne alan Demet Akalın bakın ne dedi

 

 
Müge Anlı, Narin Güran konusuna son noktayı koydu! Sözleri üstüne alan Demet Akalın bakın ne dedi ile ilgili etiketler Demet Akalın
GÜNÜN VİDEOSU

Düzce'de fındık işçilerini taşıyan minibüs uçuruma yuvarlandı, çok sayıda yaralı var

Düzce'nin Cumayeri ilçesinde fındık işçilerini taşıyan minibüs, iddiaya göre freninin boşalması sonucu yaklaşık 50 metreden uçuruma yuvarlandı. Kazada çocukların da aralarında bulunduğu 6'sı ağır 22 kişi yaralandı.